MuziekMuziek

Online daten is een spel en dit is hoe je het nailt!

Inner Circle B4men

Het zal je niet verbazen, maar het online dating spel wordt tegenwoordig vaak niet heel erg eerlijk gespeeld. Voorbij zijn namelijk de dagen dat je ‘gewoon’ als vrijgezel op een datingsite aan elkaar wordt voorgesteld en daarna een gezellige date kunt hebben. Tegenwoordig vervuilen dating-apps je telefoon en bombarderen ze je met een eindeloze stroom aan wazige selfies, swipe functies en niet bestaande personen. Kortom, het is toch vaak een enorme tijdverspilling. Klinkt dit je bekend? Dan zou je Inner Circle eens moeten proberen. Zij benaderen de online datingwereld anders. Dit zijn hun 3 hacks voor een echte boost in jouw liefdesleven.

zo pak je het aan:

online dating app Inner Circle

TIP 1: besteed je tijd goed

De meeste apps zijn gebouwd om jouw tijd te verspillen. Vecht hiertegen door je tijd juist constructief te gebruiken. Ga niet tijdens het televisie kijken gewoon maar gedachteloos 30 minuten scrollen. Besteed in totaal minder tijd aan de app en als je eenmaal een match hebt met iemand, praat dan ook echt met diegene. Zorg dat je meer over die persoon te weten komt en toon oprechte interesse. 

Tip 2: wees kritisch maar zelfverzekerd

Dit geldt natuurlijk voor daten in het algemeen ook! Match niet met iemand tenzij je echt iets met hem of haar zou gaan drinken in het echte leven. Wees ook altijd eerlijk over wat jij wilt. Als je matcht met iemand die je echt leuk vindt, neem dan het heft in eigen handen en durf hem of haar uit te nodigen voor een date. Zelfverzekerd zijn wordt gezien als sexy en laat een goede eerste indruk achter.

Tip 3: gebruik de juiste apps

Als je aan het swipen bent verspil je je tijd. Ga dus naar apps die matches maken op basis van gemeenschappelijke interesses en die je daadwerkelijk helpen om elkaar in het echt te ontmoeten. Inner Circle screent alle nieuwe leden op veiligheid, hoeveel moeite iemand doet en mentaliteit. Je hebt dus niet te maken met oplichters en profiteurs. In plaats daarvan zie je alleen echte profielen van mensen die dezelfde interesses met jou delen en waarmee je dus echt graag op date gaat. 

Bovendien heeft Inner Circle veel toffe functies waarmee je sneller op een date kunt gaan met elkaar. Verken bijvoorbeeld de door hun leden samengestelde lijst van “date spots” om de beste first-date locaties in jouw eigen stad te vinden. Match met andere vrijgezellen op basis van jouw smaak in bars/restaurants/cafe’s of ga eens naar één van hun beroemde dating evenementen. Het resultaat? Bij Inner Circle krijg je betere matches in minder tijd, zodat jij eerder kunt genieten van de leuke kanten van het daten.

De beste manier om je ‘online dating game’ een boost te geven is door Inner Circle te proberen en je daar gratis te registreren. 

online daten dating app Inner Circle

dit artikel is in samenwerking met Inner Circle geschreven

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer