MuziekMuziek

De lifestyle blog voor mannen gaat als een speer. Vlog (video).

B4men.nl de lifestyle blog voor mannen is hot

Zoals jullie allemaal in de vlog hebben kunnen zien gaat het super met de site. De afgelopen maand brak ik weer alle records, bijna 40.000 unieke bezoekers wisten b4men.nl te vinden. Ook over publiciteit heb ik niet te klagen…de afgelopen weken heb ik twee grote interviews gedaan voor de Flair België en de Nederlandse Flair. Super stoer en heel goed voor de blog. Kortom ik ben heel hard bezig de blog een nog beter en professioneler karakter te geven. Uiteraard wil mijn persoonlijke touch nooit kwijt op de blog. Het is en blijft mijn blog voor mannen.

Jan Willem Huffmeijer HR 003
Jan Willem Huffmeijer voor B4men de lifestyle blog voor mannen in de Flair. Foto: Margriet Hoekstra

Super belangrijk!! Voor de Blog!!

Om de blog zo groot mogelijk te laten worden heb ik jullie hulp nodig het is belangrijk om de berichten die je leuk en informatief vindt te delen via de sociale media. Zo kan de blog verder groeien en help je mij weer een stap verder naar een nog betere blog voor jullie! Wil je mij volgen dat kan via

Facebook: https://www.facebook.com/B4men.nl

Instagram: http://instagram.com/b4men.nl

Twitter: https://twitter.com/b4men_nl

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-7k2WJu8Fr–FRmtXkB_aA

Jan Willem Huffmeijer HR 001
Jan Willem Huffmeijer voor B4men de lifestyle blog voor mannen in de Flair. Foto: Margriet Hoekstra Jas: Joep Tijssen

Ik wil heel graag nog even speciale aandacht voor de waanzinnig mooie jas, deze is ontworpen en gemaakt door Joep Tijssen een aanstormend mode talent. Hij is een klant van mij en zit op de mode academie in Rotterdam, hij wilde mij graag voor deze shoot een van zijn topstukken lenen. Nogmaals enorm bedankt Joep.

B4men.nl backstage bij de Flair

Er is tijdens mijn interview en fotoshoot voor de flair een super gaaf backstage filmpje gemaakt. die laat ik jullie graag hieronder zien.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer