MuziekMuziek

De Babyliss E965ie Pro 45 intensive, super trimmer.

Babyliss E965ie Pro 45 intensive. Alweer een tijdje geleden kreeg ik deze Babyliss opgestuurd. Ik heb hem dus al vele malen kunnen gebruiken en zo kan ik dus een mooie review schrijven. Ook heb ik de trimmer uitgeleend aan een vriend die zijn haar heel kort draagt (niet echt modieus maar wel lekker makkelijk, hahaha). Ik draag mijn haar een stuk langer en ik kan dat dus niet voor jullie testen. Ik heb zelf mijn baard onderhanden genomen met de trimmer.

DSC04684
Babyliss E965ie Pro 45 intensive by B4men.nl
DSC04686
by B4men.nl
DSC04687
B4men.nl

De review van de Babyliss E965ie Pro 45 intensive

Het eerste wat opvalt is de buitenkant van de verpakking, met verpakking doe ik het eigenlijk te kort. In dit geval is de buitenkant een heel mooi etui / koffer die alles netjes en beschermd bij het reizen en opbergen. Er is duidelijk veel aandacht aan deze trimmer gegeven als je zo’n etui maakt. De trimmer maar even uitpakken en uitproberen, anders gebeurt er niet veel. De trimmer voelt robuust aan en ligt erg lekker in de hand. Geen futuristische vorm, iets wat voor mij echt niet nodig is. Wel een heel stoere kleur, het diep rood van de trimmer geven hem iets sportiefs, ook een voordeel…. je raakt hem niet zo snel kwijt met zo’n kleur. De trimmer is te gebruiken zonder en met snoer. Dit is voor mij echt wel een must geworden……dat gedoe met al die snoeren kan echt niet meer. Het nadeel van een accu is dat vaak de motor dan wat minder krachtig word. Dat ga ik zo dan even testen.

DSC04678
Babyliss E965ie Pro 45 intensive by B4men.nl
DSC04680
Babyliss E965ie Pro 45 by B4men.nl
DSC04682
 intensive by B4men.nl

Het scheren met de Babyliss E965ie Pro 45 intensive

Iets wat mij gelijk opvalt is de kwaliteit van de accessoires, deze zijn goed. De opzetstukken zijn stevig en klikken mooi op de Babyliss Pro 45. Ik  gebruik voor het bijwerken van mijn baard eigenlijk geen opzetstukken, maar werk ik uit de losse hand. Dit is voor mij de beste manier, maar dit is wel voor gevorderden hoor!! Wanneer je uitschiet ben je ook echt je baard kwijt!! Wanneer je minder vertrouwen hebt in je scheerkunsten dan zijn de opzetstukken een uitkomst. Er zitten er ook genoeg bij, dus voor iedere lengte zit er een opzetstuk bij. De motor heeft geen moeite met de sterke haren van een baard. Ook wanneer je de werksnelheid verhoogt begint hij niet te trekken. De motor heeft dus geen hinder van de accu. Iets wat mij opviel, was dat het snijblad een millimeter te weinig naar voren is geplaatst. Dit is wel veilig voor de huid, hij zal veel minder snel in de huid snijden. Maar het echt super scherp afzetten kan daardoor niet. Het feit dat het mij opvalt komt door mijn ervaring als Barbier, iemand zonder ervaring zal dit waarschijnlijk niet opvallen en dus ook niet als hinderlijk ervaren.

DSC04697
Babyliss E965ie Pro 45 intensive review by B4men.nl
DSC04699
Babyliss review by B4men.nl
DSC04700
Babyliss review by B4men.nl

Kortom

De Babyliss E965ie Pro 45 is voor mij een super trimmer die heel veel te bieden heeft. De afwerking en de materialen zijn van een zeer goede kwaliteit. Deze trimmer is dus een heel goede aankoop voor mannen die graag de baard, het hoofd en het lichaam netjes getrimd willen houden. Advies verkoopprijs €89.99 is dus zeker niet te veel voor deze E965ie Pro 45 intensive.

Meer info over Babyliss:

Facebook: www.facebook.com/BaBylissForMenNL

Website: www.babylissformen.nl

Product Kenmerken:

-Krachtig en uiterst professioneel.
-Extra lange messen 45mm van roestvrij staal.
-Bewegend mes: 1.5mm en vast mes: 4 mm.
-Professionele motor 3,6V DC.
-Snel oplaadbaar / met en zonder snoer (40min.) te gebruiken.
-Instelbaar in 50 standen met instellingshendel met standen: 0,6 – 1,2 – 1,8 – 2,4 – 3 mm.
-8 individuele opzetkammen.
-2 snijgeleiders voor contouren rondom het oor.
-Lithiumion batterij
-5 LED batterij indicatie.
-Aan/uit schakelaar.
-Inclusief: reinigingsborstel en olie.
-5 jaar garantie! (ook op de messen).

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer