Column Pascal Meulenbelt, Uitspraken van een “Molloot”

6 uitspraken die elke “Wie is de Mol” kijker wekelijks doet

 

Wekelijks zitten miljoenen lieve kuikbuiskindertjes naar Wie is de mol te kijken. Hét programma op de Nederlandse televisie op dit moment. Spanning, sensatie, list en bedrog. WIDM is de smaakmaker van het voorjaar. De Beyonce van de televisieprogramma’s. Uiteraard weet ik zelf allang wie de mol is maar dat zal ik, voor de spanning, voor mij houden.

Wat een gemiddelde kijker tijdens het kijken naar WIDM niet voor zich kan houden zijn met name:

1- Dat is een echte mol actie maar zij is niet de mol omdat ze te graag wil laten zien dat ze molt. Daardoor lijkt het alsof ze de mol is maar dat is ze niet en zo vergroot ze de kans dat mensen op haar gaan inzetten.

2- “Ik zou zo graag een keer mee willen doen. Fanatiek spelletjes spelen, iedereen analyseren en s’ avonds hebben ze het volgens mij ook nog eens super gezellig.”

3- “Wauw, kijk die natuur! Zal dit gesponsord worden door de plaatselijk VVV daar? Ik wil daar ook wel eens naar toe.”

4- “Hij is het!! Nee wacht, Rop is het niet het is Klaas. *3 seconden later* Ik denk dat Tim de mol is.”

5- “Tja, de mol weet van te voren al zoveel meer. Ik had ook wel de mol kunnen zijn op die manier.”

6- *bij de bekendmaking van de mol* “Zie je wel, ik zei het toch dat hij/zij het was. Die ene keer toen had ik hem/haar door. Eigenlijk wist ik het al vanaf het begin.” Natuurlijk heb jij het goed, je hebt ze allemaal al eens genoemd!

 

pascal
Pascal Meulenbelt

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer