MuziekMuziek

Cadeau-ideeën voor Moederdag

moederdag cadeau ideeën

Is je moeder alles voor je en wil je haar verrassen met een geweldig cadeau met Moederdag? Maar vind je het ook elk jaar weer een hele klus om een geschikt cadeautje te vinden? Er schijnen wel meer mannen te zijn die hier jaar na jaar last van hebben. Maar wellicht dat je iets aan de tips in dit artikel hebt. Het hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn om je moeder extra blij te maken op die speciale dag.

Dat verdient een bloemetje

Een standaard bosje bloemen is inderdaad een beetje teleurstellend als Moederdagcadeau. Maar wat te denken van een prachtige plant die mooie bloeiende bloemen bevat? Zoals bijvoorbeeld een hortensia. Het is een van de meest geliefde tuinplanten dankzij de grote bloemtrossen. Ideaal voor in de border of om te gebruiken als haagbeplanting. Maar ook in een pot komt een hortensia goed tot haar recht. Leuk op het balkon, mocht je moeder helemaal geen tuin hebben. En ideaal omdat ze ook nog eens winterhard zijn. Klinkt het je een beetje suf in de oren, zo’n plant? Bedenk dan wel dat dit cadeau voor je moeder is. Thuis mag je helemaal zelf weten hoe mannelijk en stoer je je tuin inricht.

hortensia moederdag cadeau ideeën

Maak nieuwe herinneringen

Je hoeft lang niet altijd met een fysiek cadeau aan te komen zetten om je moeder de dag van haar leven te bezorgen. Sterker nog, misschien is het wel een heel goed idee om juist nieuwe herinneringen samen te gaan maken. Iets waar jullie jaren later nog met veel plezier aan terugdenken. Ga samen een dagje naar het strand of sluit een middagje shoppen af met een gezellig etentje. Misschien kan het ook wel een terugkerend iets worden, zodat je voortaan de komende jaren alleen nog maar hoeft te bedenken wat jullie gaan dóen. En het mooie is: je hebt aan zo’n cadeau zelf ook nog iets!

naar het strand als moederdag cadeau idee

Ga gewoon op bezoek 

Heb je zo’n moeder die sowieso eigenlijk alles al heeft? En loop je normaal gesproken niet de deur bij haar plat? Grote kans dat je aanwezigheid zelf al meer dan genoeg voor haar is op Moederdag. Natuurlijk kun je je bezoek opluisteren door iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie. Als je dat dan ook nog zelf gemaakt hebt, scoor je helemaal punten. Tenminste, als het dan ook nog goed smaakt. Niet-keukenprinsen kunnen beter kiezen voor zelf gekochte lekkernijen.

kladdkaka Zweedse chocolade taart voor moederdag cadeau maken

Geef een extra Moederdag cadeau

En weet je waar je je moeder helemaal blij mee maakt? Door haar een extra Moederdag per jaar cadeau te doen. Bijvoorbeeld eentje in de herfst of in de winter. Nu maar hopen dat ze die dag dan niet ook nog een extra cadeautje verwacht. Alhoewel, put gewoon uit de tips van dit artikel!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer