MuziekMuziek

Casual kleding voor mannen: modetrend lente 2021 met Suitable

B4men en Suitable

Casual kleding voor mannen modetrend lente 2021. Corona heeft veel veranderd in ons leven, sommige dingen zijn overduidelijk en sommige veranderingen zijn subtieler. In de mode is echt heel veranderd sinds corona onze wereld is binnengestapt. Voor wie hier niet op let is dit echter niet meteen heel duidelijk. Ondanks dat we de veranderingen misschien niet direct zien, zijn ze wel heel logisch. Bij de mannen kapsels 2021 zien we een duidelijke trend van langer haar ontstaan. Mannen zijn door de lockdown door een paar vervelende lengtes heen en daardoor is de stap voor langer haar een stuk makkelijker geworden. Daarnaast worden de kapsels nog natuurlijker gestyled en gedragen. Veel mannen zijn zelfs bijna helemaal van de haar producten afgestapt. Het haar hoeft minder gestyled te worden omdat we natuurlijk niet meer naar kantoor gaan of zelfs bijna de deur niet meer uitgaan. Voor wie moeten we ons haar nog doen?

Ditzelfde fenomeen zien we in de mannenmode 2021 ook gebeuren. We zijn ons steeds comfortabeler en meer casual gaan kleden. Logisch, want we hoeven de deur niet meer uit. Inmiddels zijn we hier zo aan gewend dat we niet meer opkijken van een joggingbroek meer of minder. De zakelijke kleding heeft het zwaar en moeilijk, terwijl de casual kleding voor mannen niet is aan te slepen. Vandaag laat ik jullie twee toffe sets zien die ik van Suitable heb gekregen om te gebruiken in dit artikel. Ik laat jullie zien hoe je met twee (smart) casual sets ook hele toffe combinaties kan maken.

(Smart) casual kleding voor mannen van Suitable

Casual kleding voor mannen gaat het dit jaar helemaal worden. Casual is tegenwoordig een heel breed begrip geworden. Eigenlijk zegt het niets meer of minder dan dat het geen pak is. Door de toevoeging van het woord “smart” krijg je toch een kledingstijl die past bij iedere gelegenheid. Behalve bij een sollicitatie, trouwerij of begrafenis. Smart casual is een stijl die tegenwoordig heel goed ook naar werk gedragen kan worden. Toch wordt deze kledingstijl voor mannen niet heel vaak gezien als spannend of bijzonder. Chino en overhemd… klaar is Kees!

Jammer!!! Want je kan met smart casual echt heel veel kanten op en ook zeker best spannende kanten. De grote hit voor de modetrends voor mannen 2021 is joggingstof! Een joggingpak is wel een pak maar om hier nu mee naar kantoor te gaan gaat veel mensen toch nog een beetje te ver. Toch is het comfort van de joggingstof iedereen wel opgevallen en we zien als trend deze stof steeds meer terugkomen in de kleding voor mannen 2021. Truien, broeken en shirts worden steeds zachter en comfortabeler. Een heel mooi voorbeeld is de Respect Kledinglijn voor mannen van Suitable. Heerlijk en eerlijke kleding met oog voor de wereld en goed gevoel voor comfort.

Deze lijn is stoer en sober, wat het heel makkelijk te dragen maakt maar ook heel goed te combineren maakt. Een comfort shirt of trui op een toffe chino en je hebt opeens een fashion outfit die goed past in de modetrends voor mannen lente 2021.

De smart casual kleding sets die ik kreeg

Set 1: De eerste set is super casual en draait alleen maar om comfort. Het is de kleding uit de Respect lijn van Suitable. Het gaat om een korte joggingbroek, een cobalt blauw t-shirt en een joggingtrui in dezelfde kleur en stof als de broek. Sober, subtiel en heerlijk dragend voor thuis of in je vrije tijd. Misschien een beetje basic maar je kan hier echt wel….met goed combineren….iets heel spannends mee maken. Kosten van de set: Short € 39,95 Sweater € 49,95 Shirt € 19,95 totale setprijs is € 109,85

Set 2: De tweede set is 100% smart casual. De lichte chino en het design van het overhemd maakt het een echt lente/zomer set. Deze set komt uit de Prestige lijn van Suitable. Met deze set kan je heel goed naar kantoor en door het dragen van het gilet geef je de set een upgrade naar 100% fashion. De kosten van deze set zijn heel makkelijk ieder kledingstuk uit deze set kost € 79,95. Daarmee komt de totale prijs van de set op € 239,85

Zo draag ik de kleding van Suitable:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer