MuziekMuziek

Bulldog Skincare voor mannen: huid en baard

De producten van Bulldog Skincare voor mannen. Deze producten zijn voor huid en baard

Bulldog Skincare voor de mannen: huid en baard! Ik heb al vaker producten mogen reviewen voor haar, huid en baard van mannen. Ik mag er weer een product aan toevoegen. Deze keer mag ik namelijk de producten van “Bulldog skincare for men” onder de loep nemen. Een merk speciaal voor mannen en voor alle huidproblemen van mannen. Wat dit merk bijzonder maakt is dat het merk dierproefvrij en vegan is. Ook is al het verpakkingsmateriaal gemaakt van gerecycled plastic en dat is ook weer te recyclen. Kortom, een merk wat heel bewuste keuzes heeft gemaakt. Nu maar hopen dat het product net zo goed is.

Bulldog Skincare voor mannen

Simon Duffy, oprichter van Bulldog, miste voor hem een goede en betaalbare lijn voor mannen. In 2005 ontstond toen het idee om hier iets aan te gaan doen. Het moest een effectieve, verzorgende en eenvoudige lijn worden. Niet alleen moest de mannenhuid centraal staan maar ook de bekende voetafdruk mocht niet te groot zijn. De oorsprong van de producten moesten natuurlijk zijn en dierproeven waren uit den boze. Na twee jaar intensief productonderzoek stond er een productlijn die inmiddels de hele wereld overgaat. Voor iedere soort man en voor ieder probleem is een oplossing. Voor haar, huid en baard….. Bulldog heeft een product ontwikkeld.

Een producten lijn voor mannen met baarden

De producten die ik ga reviewen van Bulldog Skincare

Ik heb voor deze review en tof pakket opgestuurd gekregen, waarmee ik aan de slag ben gegaan. In het pakket zaten een Face Wash, een Moisturiser, een baardshampoo en conditioner in één, een baardolie en een baardbalm. De uitstraling van de producten is clean en strak. De uitstraling is iets minder stoer als wat de naam doet vermoeden. Wel is de uitstraling echt gericht op mannen. Alle producten hebben dezelfde geur van Aloe, Camelina en Green Tea. Deze geur is fris en opwekkend. Ik persoonlijk vind de geur prettig….temeer ook omdat de geur niet heel overheersend is.

Review van de Bulldog producten

Ik heb de producten nu een paar dagen in gebruik en aan de hand van het gebruik heb ik mijn review kunnen maken. Ik zal alle producten stuk voor stuk onder de loep nemen.

  • Facewash: Deze gel is transparant en is iets dikker dan ik had verwacht. Daardoor is hij geconcentreerder en heb je echt heel weinig nodig. De geur is fris en het gevoel op de huid ook. De Facewash is zacht voor de huid en geeft een zacht resultaat na het wassen.
  • Original Moisturiser: Een crème die erg prettig en licht op de huid voelt. De geur en het gevoel zijn tevens weer fris op de huid. De crème trekt heel snel in en geeft geen vettig gevoel op de huid. (echt een pluspunt!) Een fijne crème voor mannen die een milde verzorging zoeken.
  • Beard Shampoo & Conditioner: De geur van deze baardshampoo is super fris en wat sterker dan bij de andere producten. Waar de vorige producten wat geconcentreerder waren dan verwacht, heeft deze shampoo dat andersom. Deze had ik wat “cremiger” verwacht. Het is dus wel iets meer shampoo dan conditioner. Het is wel een hele milde shampoo en droogt de haren en de huid niet uit. Advies blijft wel vanuit mijn kant om hem niet iedere dag te gebruiken maar max 3 keer per week.
  • Baardoil: de baardolie is ook wat lichter en minder vet dan dat ik gewend ben van de meeste baardolie. Dit is even wennen maar zeker niet onprettig. De geur is subtiel fris en dat maakt de baardolie niet overheersend. Hij geeft een zacht resultaat in de baard maar maakt je baard niet vet.
  • Baardbalm: de baardbalm is erg cremeachtig en licht. Hij houdt je baard onder controle zonder zwaar of hard te worden. Wanneer je echt een fixatie zoekt, dan is dit niet je product. Wanneer je echter een product wilt hebben dat je baard verzorgt en wat een beetje controle geeft, dan is deze balm wel erg prettig.
Een review van de verschillende producten van Bulldog Skincare voor mannen

Win-Actie wil jij ook een Bulldog pakket ontvangen?

In deze corona crisis is het super fijn als jij jezelf en je baard goed kan blijven verzorgen. Daarom stellen ze van Bulldog skincare voor mannen twee verzorgingspakketten beschikbaar voor een win-actie. Het pakket wordt dan samengesteld naar je behoefte. Wat moet je hiervoor doen:

  • Vertel ons onder deze post op Facebook wat jij doet qua verzorging in deze Corona Tijd.
  • Tag een vriend die ook echt wat verzorging kan gebruiken.
  • Wij verloten dan op 05-05-2020 twee pakketen onder de reacties

WINNAARS: de winnaars van de pakket zijn geworden, Niels Schijfs en Jeroen Bouwman. Ik neem via een privé bericht contact met jullie op. Niet gewonnen….niet getreurd. Er komen nog meer acties aan.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer