MuziekMuziek

B4men Barbershop gaat Nederlandse artiesten draaien

Jan Willem live vanuit de b4men barbershop

B4men Barbershop gaat Nederlandse artiesten draaien. Door de hele corona crisis wordt heel Nederland hard geraakt. Ik hoop met mijn barbershop stiekem nog op een opening voor 20 mei maar dat blijft afwachten. Artiesten zijn sowieso tot september een heel groot gedeelte van hun omzet kwijt. Wij allemaal kunnen hen hierbij ondersteunen met het streamen en luisteren naar zoveel mogelijk Nederlandstalige artiesten.

B4men Barbershop gaat Nederlandse artiesten draaien

Bij mij in de barbershop draai ik een eigen playlist van toffe muziek die past in een barbershop. Echter nu wij in de corona crisis elkaar moet helpen, leek het mij een tof idee om een playlist te gaan maken die louter uit Nederlandse artiesten bestaat. Ik kwam op het idee na een oproep om op de radio meer Nederlandstalige muziek te draaien. Toen dacht ik…. hé dat kan ik ook maar dan met een te gekke playlist. Deze playlist zal ik dan de komende maanden bij mij in de barbershop afspelen. Zo steun ik als B4men Barbershop onze artiesten ook een beetje. Toch moet het natuurlijk ook iets groter gaan worden. Daarom vraag ik jouw hulp!

Help B4men Barbershop met een toffe playlist op Spotify

Ik ben alvast aan de slag gegaan met een playlist maar ik ben nog lang niet klaar. Ik zou jou willen vragen mij te helpen met het aanvullen van mijn playlist. Dat er Engels gezongen wordt maakt niet uit maar het moeten wel Nederlandse artiesten zijn. De playlist die zal ontstaan is natuurlijk niet alleen voor mij of voor bij mij in de barbershop. Uiteraard moeten wij hem met z’n allen zoveel mogelijk gaan draaien en delen. Dus bouw mee en vertel het verder. Zo helpen wij elkaar allemaal weer een stukje verder en ontdekken we gelijk hoe trots wij mogen zijn op het Nederlands product!

Dit wordt de beste Nederlandse Playlist!

Link naar de playlist: B4men Barbershop steunt de Nederlandse artiesten.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer