25 Beste kapsels voor mannen zomer 2016. Inspiratie voor mannen by B4men.nl

Vandaag geen lappen tekst of uitleg over van alles en nog wat. Vandaag gaan we plaatjes kijken! Het is inmiddels zomer(zou je niet zeggen qua weer) en dat betekend bijna vakantie!! Maar hoe ga jij op vakantie? Welk kapsel gaat jouw zomer onvergetelijk maken? Ik heb 25 kapsels geselecteerd die jij kan uitkiezen en met die foto kan jij naar je kapper/barbier rennen. Ben je er nog niet helemaal uit welk kapsel voor mannen zomer 2016 het beste bij je past, neem dan heel dit artikel mee en overleg welk kapsel jij het beste kan dragen. Zeker op vakantie moet je kapsel gemakkelijk zijn, niet te veel gel of wax maar gewoon lekker makkelijk en nonchalant. Laat dit nu ook helemaal de trend zijn. Toch moet een kapsel gewoon lekker zitten en bij je passen, dus is het niet in de mode maar is het helemaal zoals jij je haar wilt dragen, doe je ding!! Stug volhouden en je bent vanzelf een trendzetter 😉

Ideale vakantie kapsels voor mannen zomer 2016

Onderhoud minimaal. Lekker makkelijk en nonchalant. Gebruik weinig gel, wax of pomade.

vakantie kapsels mannen

Strakkere kapsels voor mannen zomer 2016

old school mannenkapsel

Onderhoud meer. Gebruik een gel, wax of pomade.

Mannen kapsels met krullen

Onderhoud te doen. Gebruik een pomade en wax om de krullen in bedwang te houden en een gel om de krul juist te accentueren. (klik op link in de titel voor meer krullen).

mannen kapsel met krullen

Lang haar voor mannen zomer 2016

lang haar kapsel mannen zomer

lang haar kapsel mannen zomer

Onderhoud groot. Weinig gebruik van stylingsproducten maar wel veel onderhoud door het wassen en uitkammen.

De trend voor de zomer HEEL kort haar voor mannen

crop kapsel mannen

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Ik zelf vind niet het perfecte kapsel verschillende kapperszaken gedaan, ik zeg dan van doe wat je zelf denk dat goed is, krijg ik telkens het antwoord van nee jij moet kiezen wat je mooi vind, ik zelf hou wel van old school kapsels, maar ik heb en smal gezicht met veel haar een haar groei naar voor, mijn haar naar achter is dus al onmogelijk

Written by Jan Willem Huffmeijer