Ik weet dat ik een hoop kritiek zal gaan krijgen op dit artikel, dit krijg ik namelijk altijd wel als ik over “DE BAARD” schrijf. Er zijn namelijk meestal wel een aantal mannen die zich behoorlijk aangesproken voelen en die vinden dat de baard geen trend is en dat je hier dan ook niet over mag spreken. Ik weet niet wat dat is met het woord ‘trend’ maar het ligt bij een hoop mannen gevoelig. Nu zijn er eenmaal trends en je hoeft hier niet in mee te gaan, zoals ik altijd ik zeg…”leef en laat leven”. Bij mij in de B4men Barbershop merk ik echter zeker wel een tendens, namelijk dat mannen met een behoorlijk grote baard, deze nu een heel stuk korter willen. Ik kan me dat wel voorstellen, ik heb pas geleden ook mijn baard een stuk korter gemaakt. Sterker nog, ik stond echt op het punt om hem er helemaal af te halen. Gelukkig heb ik dit niet gedaan want ik weet zeker dat ik hier spijt van zou krijgen en tevens zou ik meteen een echtscheiding aan mijn broek hebben hangen. Ik wil jullie vandaag een paar mooie korte(re) baarden laten zien voor zomer 2016.

Kortere baarden zomer 2016

baard zomer

Bron: Beardmodel.Tumblr

 

baard zomer 2016

Bron: Instagram

 

baard zomer1_Fotor

Bron: Pinterest

baard zomer2

Bron: Borgman Fashion

baard zomer3

Bron: ZeusFactor

baard zomer4

Bron: KokeFG

 

baard zomer5

Bron: Bloglovin

 

baard zomer6

Bron: lesfashionimage

 

baard zomer7

Bron: B4men Pinterest

 

Dit is hoe ik mijn baard momenteel draag

image

Mijn baard is nu een heel stuk korter dan ik de laatste maanden gewend was. Ik ben nu weer bezig om de baard toch weer te laten groeien. In ieder geval voor hoelang ik het volhoud dan 😉

Zoals jullie hebben kunnen zien, kan je goed variëren qua lengte met een korte baard. Een korte(re) baard wil dus niet meteen zeggen dat de tondeuse erover moet.