MuziekMuziek

De baard is nog niet weg maar gaat wel korter

Ik weet dat ik een hoop kritiek zal gaan krijgen op dit artikel, dit krijg ik namelijk altijd wel als ik over “DE BAARD” schrijf. Er zijn namelijk meestal wel een aantal mannen die zich behoorlijk aangesproken voelen en die vinden dat de baard geen trend is en dat je hier dan ook niet over mag spreken. Ik weet niet wat dat is met het woord ’trend’ maar het ligt bij een hoop mannen gevoelig. Nu zijn er eenmaal trends en je hoeft hier niet in mee te gaan, zoals ik altijd ik zeg…”leef en laat leven”. Bij mij in de B4men Barbershop merk ik echter zeker wel een tendens, namelijk dat mannen met een behoorlijk grote baard, deze nu een heel stuk korter willen. Ik kan me dat wel voorstellen, ik heb pas geleden ook mijn baard een stuk korter gemaakt. Sterker nog, ik stond echt op het punt om hem er helemaal af te halen. Gelukkig heb ik dit niet gedaan want ik weet zeker dat ik hier spijt van zou krijgen en tevens zou ik meteen een echtscheiding aan mijn broek hebben hangen. Ik wil jullie vandaag een paar mooie korte(re) baarden laten zien voor zomer 2016.

Kortere baarden zomer 2016

Dit is hoe ik mijn baard momenteel draag

image
Mijn baard is nu een heel stuk korter dan ik de laatste maanden gewend was. Ik ben nu weer bezig om de baard toch weer te laten groeien. In ieder geval voor hoelang ik het volhoud dan 😉

Zoals jullie hebben kunnen zien, kan je goed variëren qua lengte met een korte baard. Een korte(re) baard wil dus niet meteen zeggen dat de tondeuse erover moet.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Hallo Heer Barber, Ik lees altijd met plezier je blogs en tips. Ik wil ook graag een keer bij jou aankomen voor een knipbeurt. Maar iets moet me van het hart. Hoe goed het ook staat op de pagina, en ik heb er ook begrip voor uiteraard, al die modellenfoto’s zijn niet echt realiteit voor de gemiddelde ugly sons of bitches die jou blog lezen, waaronder ikzelf natuurlijk. Is het een goed idee om eens een blog te maken waarin gewone Jannen uit de straat gebruikt worden? Verder niks als lof voor je blog, zoals gezegd, goeie tips en leuk om te lezen! Mvg

Written by Jan Willem Huffmeijer