MuziekMuziek

b4men review: Wet Tech Body Hair Trimmer.

De Remington Wet Tech Body trimmer is zo’n apparaat dat je tegenwoordig als man echt niet meer kan missen. Voor het groomen van het hele lijf of het stylen van je baard is deze Wet Tech Body  Trimmer zeer handig.

Het allermooiste aan deze body trimmer vind ik dat je hem onder de douche kan gebruiken. Geen gedoe dat je na het scheren heel je badkamer kan gaan schoonmaken. Verder wijst het gebruik van deze body trimmer zich vanzelf. Hij is erg makkelijk en klantvriendelijk gemaakt. De tondeuse en de scheerkop zijn makkelijk te verwisselen en schoon te houden.

body trimmer1body trimmer2

Deze body trimmer is voor heel het lijf goed te gebruiken of je nu je baard op de juiste lengte wil houden of je oksels kort wil scheren, het is erg gemakkelijk met deze Remington Wet Tech.

Minpunt vindt ik de oplader. Dit is een klein houdertje die je snel kwijt kan raken. Ook jammer is dat het houdertje niet opgehangen kan worden. Nu leg je het apparaat weg om hem op te laden. Ik had het mooier gevonden om hem te kunnen ophangen. Dit is dan ook het enige minpunt.

Met een prijs van 50.- euro is deze Remington zeker niet duur!!

body trimmer

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer