MuziekMuziek

Sulfilo del Rasoio Review – B4men

Een lekkere dagcreme van Proraso uit Italië. Deze dagcreme gebruik ik bij mij in de barbershop na het scheren. Deze dagcreme is alles wat je van een Italiaanse creme mag verwachten. Hij is super fris en heeft ook een geur van citrus. Verder trekt de creme snel in een geeft een droog gevoel.

Deze Sulfilo del Rasoio hersteld de huid na het scheren en brengt het vochtbalans van je huid weer op peil. Wat ook een heel mooi effect is van deze creme is het straktrekkend vermogen, deze dagcreme geeft na het aanbrengen een heel strakke huid.

De Sulfilo del Rasoio is niet overal te koop, in een drogisterij zal je hem niet vinden. Kijk eens bij je barbier of vraag hem er naar. Ook de prijs van deze dagcreme is heel vriendelijk, €17,95 is zeker niet duur .

Te koop bij mij in de B4men Barbershop

creme1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer