MuziekMuziek

O LA LA!!!!!

 

Dit berichtje heeft helemaal niets maar dan ook echt helemaal niets  te maken met alle andere artikelen die op mijn blog staan….maar  toch vond ik het wel de moeite waard om het eventjes te vermelden.  Dit is speciaal voor diegene die een vriendin/vrouw thuis hebben en die helemaal verkocht waren aan de boekenreeks VIJFTIG TINTEN GRIJS!!!

De vijftig tinten grijs boekenreeks van schrijfster E.L James is een wereldhit wat betreft bestverkochte boeken ooit. Het is een behoorlijk erotische boekenreeks….er zijn 3 delen namelijk deel 1: vijftig tinten grijs, deel 2: vijftig tinten donkerder, deel 3: vijftig tinten vrij.

Een verfilming kon dan natuurlijk ook niet uitblijven en jullie kunnen je vriendin/vrouw goed nieuws gaan brengen, want de film komt er!!!!! De verwachting is dat volgend jaar 1 augustus de film in premiere gaat.(eerst in Amerika……daarna volgt de rest)

Na maanden van speculaties zijn dan eindelijk de hoofdpersonen van de film bekend gemaakt. Het boek draait om de hoofdpersonen Anastasia Steele en Christian Grey. Anastasia steele gaat gespeeld worden door Dakota Johnson(dochter van Don Johnson en Melanie Griffith) en Christian Grey gaat gespeeld worden door Charlie Hunnam.

 

 

HUH wie?????? zul je misschien denken…..dat is ook precies wat de schrijfster dacht, zeker voor de rol van Christian Grey had ze liever iemand anders gehad namelijk  Robert Pattinson! Helaas voor haar is hij het niet geworden.

Ik denk dat de film niet alleen leuk is voor de vrouwen maar dat wij mannen er zeker ook  plezier aan zullen beleven…wat is nou leuker dan naar een mooie vrouw kijken en je weet maar nooit wat je vriendin/vrouw opsteekt van de film(knipoog!!!)

 

 

Er is tegenwoordig zelfs een spel verkrijgbaar….misschien een leuk kado voor de aankomende feestdagen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer