MuziekMuziek

Lieve vrouwen van Nederland dit kan toch niet waar zijn!!?? Column Jan Willem B4men

Ik krijg de hele dag door persberichten binnen lees zo’n 200 per dag. Aangezien ik een persoonlijke blog heb kan ik hier niet heel veel mee. Echter zitten er soms persberichten bij die dan weer opvallen. Zo schrok ik mij kapot bij een persbericht waarbij naar voren kwam dat vrouwen liever Netflixen dan sex hebben. Wauw! Hier moest ik wel een even een column over schrijven…dat kan toch niet waar zijn?

Netflixen als vervanger voor sex!?

Meer dan een kwart van de Nederlandse vrouwen Netflixt liever dan ze sex hebben. Deze zin kwam hard bij mij aan. Er zitten in deze zin heel veel dingen waar ik door getriggerd werd. Hoe knap is dat…er is weer een nieuw werkwoord ontstaan, Netflixen. Weer krijgt een merknaam het voor elkaar om tot werkwoord te worden omgedoopt. Voor hen geweldig natuurlijk maar ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje treurig. Dit gebeurt namelijk alleen met merknamen van producten die een heel grote rol spelen in ons leven. Als ik hierover nadenk, dan vind ik het best confronterend dat Netflix dus zo belangrijk voor ons is geworden. Deze zin prikkelt ook iets bij mij op het woordje sex. Laat ik voorop stellen dat ikzelf gek ben op sex maar op de één of andere manier vind ik het wat plat gekozen. Ik vrij altijd met Marie Louise maar ik heb niet altijd sex met haar en nee dan heb ik geen sex met iemand anders. Het zit hem voor mij een beetje in de intentie. Wanneer ik in een romantische, lieve en zachtaardige bui ben kan ik heel teder met Marie Louise vrijen. Whahaha dit komt als je het aan haar zou vragen wel veel te weinig voor hoor.

Een kwart van de vrouwen??!!

Even langer nadenkend over de zin kwam ik tot de ontdekking dat het een heeeeel slimme zin is. Wat is nu eigenlijk een kwart van de vrouwen?? Het klinkt best heftig als je het op deze manier opschrijft. Ik heb een kwart pizza op…hum daar zou ik echt niet op kunnen leven. Ik heb een kwart van mijn werkdag moeten werken, dat is niet echt heel veel. Volgende puntje een kwart van de vrouwen….welke vrouwen?? Alle vrouwen?? Hier zitten groepen vrouwen tussen waarbij we kunnen aannemen dat ze een heel stuk minder sex hebben en van Netflix al helemaal nog nooit gehoord hebben.

Drie kwart van de vrouwen vrijt liever dan dat ze Netflixen

Deze zin klinkt zo veel beter toch! Iets wat begon als een grote zorg is omgedraaid tot een geruststellende gedachte. Ik kan dus met een gerust hart zo af en toe de zinnenprikkelende artikelen blijven schrijven. Ik heb voor vanavond een potje Netflixen op het programma staan en wie weet als de televisie uitgaat…….

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer