MuziekMuziek

De week van B4men: Verbouwen is echt killing voor je tijd

Zoals onze vaste volgers wel zullen weten zitten wij momenteel druk in een keukenverbouwing. Een nieuwe keuken stond al heel lang op ons verlanglijstje. De oude keuken heeft namelijk echt zijn langste tijd had gehad. De afzuigkap werkte al ruim 6 jaar niet meer, de verf bladderde van de kastjes en de meeste keukengrepen zaten vastgekit omdat ze anders er iedere keer afvielen. Een goed excuus om nu echt aan een nieuwe keuken te beginnen was de lancering van onze nieuwe blog Familie over de Kook. Bij een Foodblog hoort natuurlijk wel een goede keuken…..vind je ook niet? Wij waren voorbereid dat het echt wel een rotklus zou worden en dat we een aantal dagen (bijna) geen tijd zouden hebben om nieuwe content te maken voor beide blogs. Een aantal dagen werd echter bijna 2 weken! Gelukkig hadden we voor beide blogs veel voorgewerkt maar toch houdt het een keertje op. Dit betekende de afgelopen week erg lange dagen om jullie lezers toch goede content te laten lezen. Dagen van 05.30 tot 01.30 waren geen uitzondering! Maar…..de keuken is bijna af en het is echt super gaaf geworden. Het resultaat zullen jullie aanstaande dinsdag kunnen zien in de B4men Persoonlijk.

De week van B4men

Zaterdag: Wij hebben pas geleden voor B4men mogen eten bij Foodbar LouLou in Amsterdam. Wij waren behoorlijk sceptisch omdat de recensies niet echt goed waren. Wij hebben echter onwijs lekker gegeten en ook de bediening was heel erg goed. De komende tijd mogen wij nog veel meer restaurants bezoeken voor een review, zodat jij weet waar je lekker kan eten komende zomer.

Eten bij Foodbar Loulou in Amsterdam is een lekkere beleving.

Zondag: Een recept van onze nieuwe blog Familie over de Kook, namelijk Sticky Chicken. We hebben echt zoveel leuke reacties gehad op dit gerecht. Normaal gesproken krijgen wij te horen dat onze gerechten flink aan de maat zijn qua porties…nu vonden veel mensen het te weinig…zo lekker vonden ze het. Wat een fantastische start voor onze nieuwe blog, wij zijn best een beetje trots!

Sticky Chicken ofwel kip in cola….echt te lekker!

Maandag: Ahhhhh…..niet alleen de keukenverbouwing zorgt voor een hoop oponthoud, we zitten inmiddels ook een paar dagen zonder internet. Geen internet betekend voor ons dat we niet kunnen schrijven. Nu was het maandag super lekker weer, dus daarom het recept om zelf ijsthee te kunnen maken.

zelf ijsthee maken: super simpel en super lekker

Dinsdag: Gelukkig hadden we maandagavond weer internet, er kon dus weer geschreven worden. Tijd om de Ford Kuga review te schrijven voor jullie. Een auto wat volgens mij echt een vrouwenauto is….of is het was? Heeft de Ford Kuga mij kunnen veroveren?

De nieuwe Ford Kuga: in mijn ogen één van de echtste cross-overs.

Woensdag: Normaal gesproken is de column van Pascal Meulenbelt altijd op zaterdag. Pascal lag echter met een keelontsteking op bed en daarom kwam zijn column een paar dagen later. Volg jij het wielrennen?

Column Pascal Meulenbelt: Omaggio a Il Bello

Donderdag: Wat hebben wij toch vervelend werk. Uit eten gaan, auto’s rijden en soms zelfs nieuwe auto’s testen in het buitenland..man man man…wat zwaar! Ditmaal mochten wij naar Noorwegen Oslo om de nieuwe Opel Insignia Grand Sport te testen, ook weer heel vervelend…

DE INSIGNIA GRAND SPORT: HET NIEUWE “MAATPAK” VAN OPEL.

Vrijdag: Ook films testen behoort tot onze werkzaamheden…hahaha zwaar toch? Ditmaal was Pirates of the Caribbean aan de beurt. Nick ging voor B4men naar het hoofdkantoor van Disney in Hoofddorp om de nieuwste Pirates of the Caribbean te kijken. Is het een film die je gezien moet hebben of was het een flinke tegenvaller?

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge – Film Review+Trailer+Winactie

Weekend!!!

Er staat een super leuk weekend voor de boeg. Vandaag knallen in de B4men Barbershop! Het is mooi weer dus iedereen wilt weer een fris zomerkapsel. Morgen ga ik samen met René van Laenen van Team B4men en onnze kids, de Strong Viking Family Run lopen. Ik heb er nu al heel erg veel zin in! Amaranthe staat al een hele week de stuiteren en Beaudine ziet er vreselijk tegenop….ze heeft behoorlijk spijt dat ze zich heeft opgegeven. We gaan het zien hoe het gaat verlopen. Het wordt behoorlijk heet, dus we gaan het gewoon op onze gemakje doen. Ga jij nog leuke dingen doen dit weekend? Laat het ons weten op de B4men Facebookpagina

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer