MuziekMuziek

Review Heaven S.O.S Oil

Een aantal weken geleden ontving ik de heaven S.O.S oil en vanaf dag 1 was ik zeer onder de indruk…echter om een goed oordeel te kunnen geven wil ik de producten die ik opgestuurd krijg eerst een aantal weken achtereenvolgens testen. Dit heb ik inmiddels gedaan en ik kan jullie vertellen dat ik dit product als het op is weer ga aanschaffen want het werkt GEWELDIG!!!!

Eerst eventjes wat algemene informatie over dit product. De S.O.S Oil is een creatie van Deborah Mitchell en inmiddels een echte bestseller over de gehele wereld. De S.O.S Oil kan los gebruikt worden, maar je kan ook een druppel toevoegen aan andere verzorgingsproducten om ze rijker te laten werken. De olie bevat pure botanische stoffen aangevuld met vitamine A en vitamine B en het hoofdbestandsdeel is calendula olie, deze zorgt voor de intensieve, herstellende en kalmerende werking. Ook bevat de olie betacaroteen(wortelolie), dit bestandsdeel zorgt voor een verzachtend effect bij een gëirriteerde huid en bevordert het herstelproces bij verschillende huidaandoening zoals acne.

Dan nu mijn eigen ervaring: Ik heb zelf last van een behoorlijk droge huid en zeker na het douchen voelt mijn huid trekkerig en krijg ik veel rode plekken over mijn lijf. Sinds ik een paar druppels van de S.O.S Oil toevoeg aan mijn verzorgingsproducten voor zowel gezicht als lichaam voelt mijn huid vele malen zachter aan. Ook de rode plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, terwijl dit normaal echt wel een paar uur zichtbaar was. Het effect in mijn gezicht is duidelijk zichtbaar…geen schilfertjes meer en het klinkt misschien raar, maar ik heb het idee dat mijn teint er vele malen beter uit is gaan zien. Ook mijn vrouw gebruikt de S.O.S Oil en is zeer tevreden, dit terwijl zij niet zo snel een product echt fijn vindt werken.

Het is wel grappig want dit product wordt ook wel “het vloeibare goud” voor de huid genoemd en ik moet zeggen ik kan me hier wel iets bij voorstellen.

Zijn er ook nog nadelen aan dit product…helaas wel! Ik moest wennen aan de geur, het ruikt een beetje zoet/muffig…kan het niet helemaal uitleggen, het is niet heel erg vies, maar ik vind het ook zeker niet lekker. De prijs is denk ook iets wat veel mannen een nadeel zullen vinden je betaald 69 euro voor een flesje van 30ml….echter doe je hier heel lang mee en het is echt waard!!.

Zoek je een huidverzorgingsproduct die echt zijn werk doet, dan is dit zeker iets voor jou.

 

Gebruikerstips van Heaven S.O.S Oil:

Twee maal daags te gebruiken als rijk herstellend serum onder de dag- of nachtcrème
Meng 1 druppeltje met een dagcrème, cleanser, masker of hydraterende crème, voordat je dit aanbrengt op de huid
Helpt bij het verminderen van littekens, droogheid, roodheid, acne of als extra bescherming voor de huid tijdens seizoensveranderingen qua weertype. 
Als voedende en versterkende nagelolie en bij ruwe nagelriemen
Als massageolie voor de gezichtshuid
Als haarolie voor een mooie glans en bij het helpen voorkomen van gespleten haarpunten
Als intensief hydraterende en voedende huidolie tijdens lange auto- of vliegtuigreizen

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer