MuziekMuziek

B4men.nl is klaar voor een nieuw seizoen.

Yes, ik ben er weer helemaal klaar voor. Het zomerseizoen is voor blogs niet zo’n heel goede tijd. Tja,wie zit er nu ook met 30 graden achter de computer??? oké ik, maar wel om leuke berichten voor jullie te schrijven. Ik heb deze zomer periode aangepakt om mijn laatste wensen door te voeren op B4men.nl. Ik moest helaas verhuizen van host,iets wat je liever niet doet want echt makkelijk is dat niet en het zorgt voor downtijd (website is dan onbereikbaar) en dat heb je liever niet. Ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en ben verhuisd. Inderdaad dit ging niet zonder slag of stoot, maar het is uiteindelijk helemaal gelukt!! Inmiddels is de site zo goed als klaar en zijn er nog een paar kleine dingen die ik zou willen aanpassen.

verhuizen

Wat is er veranderd op B4men.nl

Iets wat niet veel mensen zal opvallen maar mijn URL (www.b4men.nl/…….) is veranderd. Is dit belangrijk?? Ja, heel belangrijk!! ik heb nu geen nummer meer naar een titel, dit is voor zoekmachines veel beter!! Hier ben ik dan ook heel blij mee. Dit is de moeilijkste verandering gebleken, het lijkt zo simpel maar op de achtergrond zijn we hier bijna een halfjaar mee bezig geweest. Ook heb ik weer een menubalk terug!! Dit wilde ik heel graag, maar natuurlijk weer net even anders dan standaard…hahahaha. Normaal bestaat een menu uit pagina’s en ik wilde navigeren op categorieën. Waarom?? zoveel makkelijker, nu vind je onder het onderwerp waar je in geïnteresseerd bent gelijk alle artikels van het onderwerp. Deze verandering was voor mij een heel belangrijk, niet voor mijzelf…maar voor jullie. Het is nu een stuk makkelijker om de informatie te vinden die je zoekt.

zoeken

B4men.nl gaat door

Natuurlijk gaat b4men.nl door zoals we begonnen zijn het afgelopen jaar. De verbreding heeft een hoop leuke nieuwe artikels op de site gebracht en dat gaat zeker door. Mijn artikels over Fashion en styling worden goed gelezen en ook de Whisky is een leuke aanvulling gebleken. B4men.nl wordt ook gevonden als het gaat om gepromote artikels, hier wil ik jullie natuurlijk niet mee bestoken. Het geeft mij natuurlijk wel de mogelijkheid om iets te verdienen met de site, ik hoop dat jullie dit begrijpen en mij hier niet te zwaar op afrekenen. Ik sta altijd achter ieder product of onderwerp wat op de site komt en dat zal ook met gesponsorde artikels zo zijn. Ik word inmiddels ook goed gevonden door bedrijven en krijg veel leuke informatie en producten aangeleverd. Het is soms bijna lastig om tijd te vinden om ook mijn eigen artikels op de site te plaatsen. Hier ga ik dus beter zoeker naar een goede balans.

 

B4men.nl en Reviews

Ik krijg soms weleens de kritiek dat ik teveel reviews schrijf……want hoe betrouwbaar en eerlijk zijn die reviews nu?? Ik snap de kritiek best!! Je ziet immers alleen maar positieve reviews bij mij. Ik vind het namelijk belangrijk dat een goed product de ruimte krijgt die bij mij toch al schaars is!!! Slechte producten of producten die ik niet de moeite waard vind komen er dus niet op!! Al mijn reviews op de site zijn dus eerlijke reviews en positief……als het op mijn site staat dan sta ik achter het product. De hoeveelheid is inderdaad soms veel, ik probeer dus ook niet alleen maar een review te schrijven maar ook in het artikel een hoop informatie te vertellen. Zo is een review niet alleen maar een review!!

Working on computer

 

Kortom

Het is een ongelooflijke jaar geweest (ja echt ben nog maar een jaartje bezig). Ik ben dus ook nog hard aan het leren en kan jullie hulp daarbij goed gebruiken. Hoe?? vertel mij wat je wel en niet leuk vind. Ik sta open voor kritiek en tips. Ik zou het erg leuk vinden om van jullie te horen of en waar je wat zou veranderen. De site heeft inmiddels rond de 25.000 unieke bezoekers en ik zie dat aantal heel graag nog veel groter worden. Zo blijf ik interessant voor bedrijven en krijg ik de laatste nieuwtjes deze schrijf ik dan weer graag voor jullie op! Mijn Social media is ook steeds leuker en beter aan het worden en het is zeker leuk om b4men.nl te volgen via de deze kanalen:

B4men.nl op facebook: www.facebook.com/B4men.nl

B4men.nl op twitter: www.twitter.com/b4men_nl

B4men.nl op instagram: www.instagram.com/b4men.nl

B4men.nl op Linkedin: www.linkedin.com/in/jwhuffmeijer

 

b4men-logo-uit

Bedankt en op naar een heel mooi nieuw seizoen!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer