MuziekMuziek

Aveda men lijn gereviewd door B4men.nl

Aveda men is een hele mooie lijn producten voor mannen die net even bewuster met zichzelf en hun omgeving omgaan. Aveda maakt hele mooie producten die zorgen voor de perfecte balans tussen lichaam, geest en de natuur. Aveda heeft  inspiratie gevonden in de  Ayurveda leer, een 5000 jaar oude Indiase geneeskundige leer. Meer informatie hierover vind je in mijn aankondiging van deze review. (klik hier)  

aveda die mag
Aveda Men

De producten die Aveda mij ter beschikking heeft gesteld zijn niet alleen mooi en stoer maar ook in de uitstraling zie je dat het gaat om natuurlijke producten. Ik zal de producten stuk voor stuk even belichten.

DSC01722
Aveda Men

 

DSC01738
Aveda Men

– Pure-Formance™ Shampoo en Pure-Formance Conditioner™: Deze shampoo heeft mij echt verbaasd!! Dat Aveda zorgt voor balans is iets wat in deze shampoo heel duidelijk naar voren komt. De geur zorgt tijdens het wassen voor een soort ontspannenheid, heerlijk!! Mijn huid kan heel heftig reageren op een shampoo, deze shampoo geeft een rustig gevoel van mijn hoofdhuid. Iets wat ik zelf niet prettig vind is dat een shampoo alle vetten van je haar en hoofdhuid trekt, je haar voelt dan stug en droog aan. De shampoo van Aveda doet dit zeker niet. Hij wast je haar schoon met respect voor je hoofdhuid en haar. De Conditioner is een perfecte aanvulling, hij is nog net even meer geconcentreerd dan de shampoo en verzorgt haar en hoofdhuid optimaal. Hij geeft een heerlijk fris gevoel zonder dat dit storend is.

 

DSC01737
Aveda Men

– Pure-Formance™ Shave Cream en Pure-Formance™ Dual Action Aftershave: De scheerlijn van Aveda is heel prettig om mee te scheren. De cream is een mooie dikke cream die een goed laagje vormt tussen mes en huid. Deze cream irriteert zeker niet en werkt ontspannend op de huid. De aftershave is ook lekker zacht. Hij heeft even nodig om goed in te trekken maar hij maakt de huid gelijk zacht en fris. Mijn huid reageert vaker slecht op parfum die in producten zit en krijgt dan een beetje een muffe geur, dat gebeurde ook met de aftershave. Dat trekt van verloop van tijd wel weg maar dat vond ik wel jammer.

 

DSC01747
Aveda Men

De stylingslijn van Aveda men:

– Pure-FormanceTM Firm Hold Gel: Deze gel heeft ook weer de lekkere geur die je terug vind in de shampoo’s. Met deze gel is goed te werken, hij is vloeibaar wat hem makkelijk in het haar verdeeld. Door dat hij vloeibaar is heeft hij wel wat langer nodig om op te drogen. Dit is geen probleem als je het maar op de juiste manier gebruikt. Wil je snel veel stevigheid breng dan de gel aan op droog haar. Wil je een beetje wetlook hebben dan breng je deze gel aan op handdoek droog haar.

– Pure-FormanceTM Grooming Cream: De grooming cream is zoals de naam al doet vermoeden een echte cream. Hij heeft een medium hold en is een goed alternatief voor mannen die geen gel of wax in het haar willen hebben. Deze cream is luchtig in het haar en heeft ook die lekker geur. De cream maakt het haar niet vet en is heel goed uit te wassen. Deze cream geeft het haar een natuurlijke matte uitstraling.

– Pure-FormanceTM Pomade: Dit is een super pommade!! Hij is stevig in de pot, op de handen wordt hij soepel en is daardoor goed te verdelen. Een pommade is bedoeld om glas te geven aan het haar zonder het heel vet te maken. Dat doet deze pommade van Aveda men heel goed!! Hij straalt maar maakt het haar zeker niet vet. Ook de pommade heeft weer de zelfde en lekkere geur als de andere producten van Aveda.

Ben je benieuwd naar een van bovenstaande stylingsproducten? Ik verloot er 5 onder de lezers van b4men.nl. Stuur een email via het tabblad contact met als onderwerp winactie Aveda. Deze actie loopt tot 31 dec. in januari zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Dit waren de producten die ik door mijn handen mocht laten gaan. Ik ben erg te spreken over de mooie uitstraling van deze producten. Ook de geuren en de achter liggende gedachten van Aveda maken dit merk zeker tot een van mijn Favorieten.

Ook benieuwd naar de producten van Aveda? Kijk voor een salon bij je in de buurt op www.aveda.nl/.be en vervolgens naar ‘vind een salon/spa’

104-86_Aveda_ProdCat_R2D
Aveda Men

 

Foto 2,3,4,5 zijn gemaakt met de Sony a57

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer