SelectSelect

Amouage heel bijzondere geuren. Review van B4men.nl

1a148706ebec2f5b75a49e4566194bc2

Amouage parfum

Ik had al weleens van de naam gehoord maar ik heb eigenlijk nog nooit aan de geuren van Amouage kunnen ruiken. Amouage is een heel bijzonder en exclusief parfum,de prijs ligt ook ver boven mijn eigen budget en dat is dus ook de reden dat ik geen aandacht had voor deze geuren. Nu is mij pas een aantal samples opgestuurd door parfumerie.nl met de vraag of ik eens aandacht aan deze geuren kon besteden. Ikzelf had bij het zien van de verpakking van een aantal samples wel het idee dat het om een beetje oud bollige geuren zou gaan. Niets bleek minder waar.

amouage-fate-man-2-ml

ciel-man

 

Deze Amouage geuren zijn mijn favorieten

Laat ik eerst vertellen dat ik zelf erg fan ben van geuren die net even anders zijn dan andere geuren. De geuren van Amouage zijn Oriรซntaals en hebben dus die heel bijzondere oosterse geur tonen. Dat maakt voor mij deze geuren daardoor ook waardevoller en kan ik de verkoop prijs van โ‚ฌ200,- voor 100ml. beter begrijpen. Wanneer je deze geuren draagt zullen mensen vragen wat je op hebt……dit ruik je zeker niet iedere dag.

Amouage Ciel man

amouagecielman

Ciel is voor mij echt de nummer 1 voor de zomer. Een heerlijk fruitige geur die toch heel krachtig, stoer en bijzonder is. De geur opent bloemig en ik ruik echt veel lavendel. In het hart van Ciel vind je tonen van perzik, jasmijn en kaneel. Ondanks deze best zware tonen is deze geur fris en licht. De diepe lagen van de geur zitten vol met hout tonen en dat maakt deze geur helemaal spannend. Ik kan mij voorstellen dat deze geur voor veel mannen echt een geur is die zij niet snel zullen dragen en misschien net een stapje te gedurfd is. Wil je graag positief opvallen dan is deze geur echt iets voor jou.

 

Anouage Fate man

amouage-fate-man_2

Fate is in mijn ogen ook een geur die je echt moet durven dragen. Ik vind hem heel erg lekker. Fate is voor mij wel een geur die je niet te vaak moet dragen, hij is heel bijzonder en uitgesproken en wanneer je deze dagelijks gaat dragen ga je wennen de geur en dat zou zonde zijn. Fate opent fris met citrus en gember. Hierna neemt het hart het over en komen de tonen van wierook sterk naar voren, maar blijft hij fris door de muskus. Echt een heel bijzondere parfum.

Binnenkort zal ik nog een aantal geuren van Amouage op de site behandelen. Ook zal ik jullie dan iets meer vertellen over Amouage zelf.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer