MuziekMuziek

Al Haramain de geur van het Midden Oosten.

Al Haramain oriëntaals parfum

alharamain

Ik ben altijd op zoek naar mooie en nieuwe producten of merken die ik graag aan jullie laat zien. Al Haramain kwam echter (gelukkig) zelf naar mij toe. Al Haramain is in Nederland nog niet echt bekend en daar willen ze graag verandering in brengen. Ze hebben mij gevraagd of ze mij wat samples mochten opsturen om eens kennis te maken met de geuren van Al Haramain. Ik ben iemand die erg van oriëntaalse geuren houd, vaker net even wat zwaarder en kruidiger dan de Europees georiënteerde parfums. De samples waren dus erg welkom en nu stel ik jullie een aantal van mijn favorieten voor.

DSC06195
De geuren van Al Haramain review B4men.nl

Al Haramain review by B4men.nl

Ik verwacht bij geuren uit het Midden Oosten echt mooie kruidige parfums, Al Haramain stelt zeker niet teleur. Alle geuren hebben die echt oriëntaalse touch. Dat wil niet zeggen dat er geen geuren in de lijn zitten die ook echt wel frisser zijn en met meer citrus. De meeste samples die ik heb gekregen bevatten parfums, die in mijn neus echt zwoel en verleidelijk zijn, heerlijk!! Met deze geuren val je gelijk op en zal je mensen moeten vertellen welke bijzondere geur je draagt. Ik ga hier mijn parfum verzameling zeker mee uitbreiden.

Midnight  Musk:

Midnight Musk is mij favoriet. Deze geur heeft alles waar ik van houd. Hij is zwoel, krachtig en kruidig. Ondanks zijn kracht is dit toch een geur die ik altijd zou kunnen dragen. Vaak zijn geuren met veel kracht geuren die je draagt in de avond of in de winter, zij geven warmte en zijn dan te zwaar voor in de zomer. Deze geur heeft juist net die kruiden tonen dat hij juist past bij de zomer en geeft je een duizend en één nacht gevoel.

-De Top: is uiteraard vol Musk

-Het Hart: wederom de kracht van Musk en met het zoete van suiker.

-De Basis: in de basis komt de echte kracht van de Musk tot zijn recht door de tonen van cederhout en sandelhout. Deze houttonen geven deze geur heel veel diepte.

DSC06180
De geuren van Al Haramain review B4men.nl

Obsessive Oudh

Deze geur is in mijn neus alles wat je verwacht bij een oriëntaalse geur. Heel kruidig, krachtig en vol met Oudh. Er word altijd veel geschreven over Oudh wil je precies weten wat het is klik hier. Oudh is een ingrediënt waar je niet aan kan wennen…je houdt ervan of niet, er is geen middenweg. Ook is het heel belangrijk bij Oudh dat hij goed reageert op de huid, hij kan heel zweterig worden. Dus voordat je een parfum met Oudh koopt….. eerst een paar uur dragen en dan nog eens ruiken. Bij mij werkt de Oudh echt heel goed. Geuren als deze geven mij (ik ben klein 1.70m) voor het gevoel meer lengte…….klinkt raar maar ik voel mij meer aanwezig. Een juiste parfum kan je dus veel zelfvertrouwen geven.

-De Top: is vol van musk en amber

-Het Hart: nu komt de kruidige kant naar voren met de amber en agar hout.

-De Basis: agar hout

DSC06185
De geuren van Al Haramain review B4men.nl

Deze geuren van Al Haramain kreeg ik ook

-Safwa, dit is een olie, iets wat wij in Europa minder kennen. De olie heeft dus gaan alcohol….je brengt de geur direct op de huid aan. De olie is intens en heel rijk, een paar druppels is voldoende voor de hele dag.

-Haramain Treasure

-Ode of Oudh

-Amazing Mukhallath

Alle geuren van Al Haramain zijn zeer exclusief en bijzonder, de prijs van € 180,- onderstreept dit ook. Hier krijg je wel een geur voor die je niet snel bij een ander zal ruiken en een dosis zelfvertrouwen.

DSC06175
De geuren van Al Haramain review B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer