MuziekMuziek

Jimmy Choo Man, een nieuwe rebelse geur. Review.

Jimmy Choo Man. De nieuwe parfum van Jimmy Choo heeft de allure van de jaren 60 Mayfair playboy. De Jimmy Choo man heeft een vleugje rock ’n roll, is vol zelfvertrouwen en heeft een gezonde dosis humor. Alles aan de parfum van Jimmy Choo heeft deze uitstraling.

Jimmy Choo

Sinds 2011 heeft Jimmy Choo een zeer brede en geweldige mannen lijn met schoenen, tassen, klein lederwaren en riemen. Alles is de echte gentleman style, maar dan gevormd naar het heden. Het oog voor detail is wat Jimmy Choo zo onderscheid.

Dieren prints, speelkaarten en silhouetten van burleske dames doen die Playboy echt weer naar boven doen komen. De collectie was natuurlijk nog niet compleet zonder een mooie heren geur. De Jimmy Choo Man is dus een logische en waardevolle aanvulling die de klasse en style van de Jimmy Choo man echt onderstreept.

Jimmy Choo Man de geur

DSC06240

Het mooie van deze geur is dat je gelijk het idee heb dat je iets bijzonders opspuit. Hij is krachtig, dat komt door de houttonen die gelijk naar voren komen, iets wat ik altijd kan waarderen. Ondanks de kracht en de aanwezigheid van hout is de parfum ook fris. Dat maakt de geur tot een sensatie en onderscheidend.

De kracht en frisheid van de geur gaan langzaam over in juist rust en klasse van zoete fruittonen. Dat onderstreept het karakter van de zelfverzekerde playboy weer,hij komt binnen met een krachtig entree en treed daarna wat terug om met een mysterieuze klasse te observeren. Het slot van de geur is verleidelijk met de geur noten van patchoeli. Patchoeli geeft warmte en veel karakter aan de parfum.

De Geur opent met de tonen van houtachtige Fougère aangevuld met lavendel. De frisheid word gebracht door mandarijn, citrus en suikermeloen. Het parfum ontwikkeld zich naar een hart van geranium en ananasblad. De basis van de Jimmy Choo wordt gevormd door de spannende noten van patchoeli.

De Geur Jimm Choo Man is vanaf midden september te verkrijgen in de luxe parfumerie. De serie is compleet en heeft alles om jou om te toveren tot de stylevolle playboy:

Eau de toilette 100 ml  €77,50

Eau de toilette  50 ml   €55.50

Eau de toilette  30 ml  €40,00

Showergel        150 ml  €22,00

Deostick              75 gr  €18,00

Aftershave Balm          €24,00

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer