MuziekMuziek

Exit Festival 2019 line up

Heb jij zin in een tof festival deze zomer?? Het Servische Exit festival maakt de line up bekend voor juli. Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Jeff Mills en Maceo Plex zijn de grote namen van de toch al sterke line up. Exit Festival is aan het uitgroeien tot één van de beste techno en house festivals in Europa. Dit werd afgelopen jaar nog onderstreept doordat zij werden uitgeroepen tot ‘Beste Festivallocatie van Europa’.

Exit Festival 4 / 7 juli Servië

Natuurlijk beginnen we eerst met de namen van eigenbodem. Het Servische festival brengt jouw: Ilija Djokovic, Miloš Vujović b2b Ranchatek, Runy en Coeus.

Vanuit de eigen regio heeft het festival het populaire Bosnische duo Mladen Tomic en Sinisa Tamamovic geboekt, evenals de Kroatische producer Lawrence Klein en de Bosnische dj Forniva. Voor jullie op het programma.

Line up 2019 Exit Festival

De line up word verder gevormd door de Berlijnse technoproducer Paul Kalkbrenner. Vanuit België maken de nieuwe generatie techno-dj’s Amelie Lens en Charlotte de Witte hun opwachting. Ook gevestigde namen als Jeff Mills, Maceo Plex en Boris Brejcha, voor wie de Dance Arena geen onbekend terrein is, zijn er tussen 4 en 7 juli bij. De Koreaanse Peggy Gou maakt deze zomer haar debuut. Hetzelfde geldt voor Dax J, die in 2009 nog op één van de kleinste Exit-podia te zien was. Ook de Duitse Monika Kruse betreedt dit jaar voor het eerst de Dance Arena. Verder is de komst bevestigd van het populaire duo Adriatique en de opkomende talenten Satori uit Nijmegen en Johannes Brecht uit Duitsland.

Voor € 110,- krijgen bezoekers alle vier de dagen toegang tot het festival. Tickets zijn te koop via de Exit-website.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer