5 populaire games die je gespeeld moet hebben op de Playstation.

De Playstation 4 is verre weg de meest populaire en best verkochte console ter wereld. Het aanbod aan games is om die reden ook enorm groot. Nu proberen wij op B4men jullie regelmatig toffe games te laten zien. Maar helaas kunnen wij ook niet alles reviewen. Daarom vandaag geen review maar een mooie top 5 populaire games voor de PS4.

5 populaire games voor de Playstation. Deze games moet je gespeeld hebben.

God of War: Deze game werd eerder door ons gereviewd en Nick was hier bijzonder over te spreken. God of War is een grafische hoogstandje en zit ook qua verhaallijn heel goed in elkaar. Deze game zal niemand teleurstellen. Houd je van een goed verhaal, geschiedenis, een lekker potje knokken en heel veel bloed? Dan is deze game echt een game voor jou. Wij kijken uit naar het volgende deel.

Far Cry 5: Hoeveel gekken heb jij al omgelegd? Far Cry5 is een geweldige game. Nick speelde de game al eerder voor een review en hij was er helemaal weg van. Nick is zeker niet de enige die deze game kan waarderen. De game kreeg heel veel lovende kritieken en scoort qua populariteit heel erg goed. De game is niet echt voor jongere spelers omdat het er erg heftig aan toe kan gaan. Daar laat de trailer verder ook geen misverstand over bestaan.

Dark Souls Remastered: BAM en toen was er vuur!! Deze game is al jaren één van de meest populaire games. Super donker, complex en heel erg moeilijk te spelen. Al jaren proberen gamers deze game onder de knie te krijgen. De Remaster was zeker geen overbodige luxe, de game bleef inmiddels erg achter qua game feel en grafisch was het ook niet veel meer. De Dark Souls Remastered op de PS4 is echt geweldig! De details en de snelheid is bijzonder top! Verder hebben ze gelukkig weinig aan de originele feel van de game veranderd. Top Game!

UFC 3: Deze game hebben wij nog niet beschreven op de blog. UFC 3 is nog maar net uit en is eigenlijk de enige realistische games op het gebied van MMA. Vette klappen en harde schoppen worden nog vermakelijker met het commentaar van niemand minder dan Snoop Dogg. De game is erg leuk voor mensen die van knokken houden. De details in de gevechten zijn tof en goed in beeld gebracht.

Conan Exiles: Heb jij zin in een avontuur? Dan is deze game echt wat voor jou. Deze hele grote wereld zal jouw uren aan je console gebonden houden. Van zand en steen tot sneeuw en jungle… naast te gekke landschappen zullen er ook hele vreemde wezens zijn die je zal moeten verslaan. Even geen zin om te reizen, dan blijf je bij je basis om deze te versterken en uit te bouwen. Deze game heeft dus heel veel mogelijkheden.

Deze Games spelen zonder naar de winkel te gaan.

Wil jij de deur niet uit voor het aanschaffen van een game? Geen probleem! Via de Playstation store kan je prima jouw favoriete game aanschaffen. In de store vind je iedere game die er beschikbaar is op de PS4. Heb jij nog geen of niet genoeg tegoed, dan is dit heel makkelijk te upgraden via Startselect. Je ontvangt vrijwel direct je code die je meteen kan inwisselen, dus je hoeft de deur niet meer uit.

 

 

*advertorial. Mede dankzij dit soort artikelen kunnen wij de blog blijven schrijven. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer