MuziekMuziek

10 hippe schoenen voor het voorjaar onder de 50,- euro

Een tijdje geleden hebben we een nieuw item op de blog gebracht: score een complete outfit voor 100,- euro. Hier werd gelukkig ontzettend enthousiast op gereageerd, dat ik jullie ook wil helpen met het vinden van leuke schoenen die niet al te duur zijn. Niet iedereen heeft natuurlijk een hoop budget te besteden, maar dit wil niet zeggen dat je er niet leuk bij wilt lopen. Vandaag laat ik jullie zien dat je met een beperkt budget ook toffe schoenen kan kopen. Omdat men altijd heel erg graag wilt weten of er iets gesponsord of betaald is voor een bepaalde post….ik word net zoals met het fashion item door niemand betaald of gesponsord. Als dit wel het geval is, dat vermeld ik dit altijd in het artikel.

Schoenen onder de 50,- euro

schoenen1
Superdry 44,95. Verkrijgbaar bij Zalando
schoenen2
Toms 49,- euro. Verkrijgbaar bij Omoda
schoenen3
Adidas 49,90. Verkrijgbaar bij Van Haren
schoenen4
zara sneaker 49,95. Verkrijgbaar bij Zara
schoenen6
bershka schoen 29,99. Verkrijgbaar bij Bershka
schoenen7
Pier One nette schoen 39,95. Verkrijgbaar bij Zalando
schoenen8
Grijze sneaker 49,99. Verkrijgbaar bij Bershka
schoenen9
Lage sneaker zara 39,95. Verkrijgbaar bij Zara
schoenen10
Jeans schoenen 39,99. Verkrijgbaar bij de H&M
Schermafdruk 2016-04-17 08.04.39
Jack&Jones gympen 49,95. Verkrijgbaar bij Shoeby

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij het maken van dit artikel echt verbaasd heb gestaan over het enorme aanbod schoenen onder de 50 euro. Ik had verwacht dat het nog best wel lastig zou worden om echt leuke schoenen voor dat bedrag te vinden maar integendeel. Ik heb echt een selectie moeten maken welke schoenen ik wel zou plaatsen en welke niet. Natuurlijk zal de kwaliteit van sommige schoenen te wensen over laten maar nog geen 30,- euro voor een paar schoenen daar mag je, vind ik, ook niet teveel van verwachten. Als ik voor dat bedrag een paar schoenen koop, dan doe ik dit wetende dat het voor 1 seizoen zal zijn. Natuurlijk kan je dat zonde vinden en alleen maar dure schoenen kopen die een paar jaar meegaan maar soms wil je juist wat meer afwisseling. Ik denk dat je, mits je portemonnee dat toelaat, altijd een paar mooie kwalitatief goede schoenen in je kast moet hebben staan. Deze duurdere schoenen kan je dan kan prima afwisselen voor een paar die je echt voor de “leuk” gekocht heb en die dus niet al te duur waren.

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer