MuziekMuziek

Zelf je auto repareren. Kan jij dat ook?

Auto repareren met EasyCarParts

Zelf je auto repareren is dat echt een no go of kan je misschien meer dan je denkt. Ik rijd graag auto’s en het liefst toch de nieuwere modellen….ik ben wat verwend 😉 Toch ontkom je niet aan reparaties, zelfs niet bij een “nieuwe” auto. Gebruiksschade of misschien een keer schade doordat jij of iemand anders tegen je auto zat. Het zijn dingen waar de leeftijd van je auto niet telt. Hoe vervelend is het, wanneer iemand anders de weg net even iets te krap inschat en bij jou je spiegel eraf rijdt. Maar wat doe je dan? Moet je nu direct je auto naar de garage brengen en erg veel geld betalen voor de reparatie. Of kan je misschien zelf ook wel wat fixen.

olie bijvullen

EasyCarParts.nl levert onderdelen voor je reparatie

Er zijn tegenwoordig echt heel veel mogelijkheden om een kleine reparatie zelf uit te kunnen voeren. Vroeger was dit echt een wereld voor techneuten en voor mannen met een hobby. Nu kan je met hulp van internet, YouTube en EasyCarParts.nl prima zelf aan de slag. Ook als particulier of onervaren techneut kom je echt een heel eind. Echter is alleen de wereld van de auto onderdelen soms wat lastig te doorgronden. Waar vind je nu de juiste en kwalitatief goede onderdelen voor je auto. Dat kan tegenwoordig heel goed bij een bedrijf als EasyCarParts.nl. Op de site bieden zij heel veel onderdelen aan die je prima zelf kan vervangen. Via een kenteken-check bestel je ook echt de juiste onderdelen voor jouw auto! Je krijgt vaak een keuzemenu waarin je kan kiezen uit verschillende merken en kwaliteit.

Auto repareren op straat

Waarom zou je zelf je auto repareren?

Maar waarom zou je zelf je eigen auto gaan repareren? Ik ben echt geen held als het om techniek gaat en voor een grote reparatie ga ik persoonlijk echt naar een garage toe. Ik kies hiervoor een bevriende garagehouder en geen merkdealer. Vaak doen ze jou geloven dat je bij een nieuwe auto niet naar een andere garage mag vanwege de garantie. Dit is niet waar! Je hebt gewoon keuzevrijheid, mist je maar dezelfde kwaliteit kan leveren. Dit gaat dus heel vaak om het gebruik van de juiste auto onderdelen! Bij de dealer zijn deze vaak een stukje duurder dan wanneer je deze elders kan halen. Bij EasyCarParts je auto onderdelen kopen, dit is een heel stuk voordeliger. Simpelweg omdat er een schakel tussenuit gehaald wordt. De dealer wil namelijk ook wat verdienen op de daarvoor nodige onderdelen. Zelf je auto repareren is dus met de juiste onderdelen een heel stuk voordeliger.

Nooit meer naar een dealer?

Whahaha nee hoor! Beste dealers ik kom echt nog wel bij jullie maar dan voor de specialistische reparaties. Ik denk dat het voor een monteur ook leuker is wanneer hij zijn waarde kan bewijzen bij een specialistische reparatie in plaats van een buitenspiegel vervangen.

EasyCarParts garage
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer