MuziekMuziek

Mijn meiden op een poster van BesteCanvas.nl

Foto’s van mijn meiden op posters van BesteCanvas.nl. Ik vind het als vader helemaal niet moeilijk om mijn trots voor mijn meiden uit te spreken. Sterker nog, ik vind het heel belangrijk om dit regelmatig te doen. Echter bij ons in huis vind je niet heel veel foto’s van ons gezin of onze meiden. Tot wij werden uitgedaagd om een paar mooie posters van onze meiden uit te zoeken. Nu maken wij voor onze blogs heel veel foto’s en het was dus echt een zoektocht naar de perfecte foto’s. Maar we hebben voor ons drie hele mooie en dierbare foto’s in het groot laten printen en inlijsten.

Foto’s vergroten en inlijsten

De kwaliteit van de foto’s die wij maken met onze smartphone is erg goed geworden. Dat maakt het maken van foto’s een stuk makkelijker. Echter merk ik wel dat ik ook minder met de foto’s ben gaan doen. Ze vullen de opslag van mijn telefoon of computer maar verder doe ik er eigelijk te weinig mee. Zonde, want ik heb er echt hele mooie foto’s tussen zitten. Wij wilde heel graag drie mooie ingelijste posters voor onze eethoek hebben. Maar wat? Bij het doorspitten van de foto’s hebben wij drie hele mooie en voor ons dierbare foto’s uitgekozen. Ondanks dat ze met een telefoon zijn gemaakt, zijn de foto’s wel echt heel mooi geworden. Wij hebben gekozen voor een zwart-wit foto met een zwarte houten fotolijst. Dit geeft een heel mooi effect op onze pas zelf gemaakte brickwall.

De foto’s besteld via BesteCanvas.nl

Wij hebben onze foto’s besteld op BesteCanvas.nl. Op deze site is het heel makkelijk om dit te doen. Via een handig programma kan je jouw foto’s selecteren en bewerken. Je kan uit heel veel verschillende soorten afdrukmogelijkheden kiezen zoals bijvoorbeeld canvas, plexiglas en ingelijste foto’s (deze optie hebben wij gekozen). Het programma is duidelijk en werkt stap voor stap. De bestelling liet niet lang op zich wachten. Wij hebben een week in spanning moeten wachten. De ingelijste foto’s kwamen heel netjes en goed verpakt binnen. Wij zijn dus heel blij met onze foto’s en ze hebben een geweldig plekje gekregen in onze eethoek. Wij jij ook een mooie foto laten afdrukken? Met de code: B4MENCANVAS15 krijg je 15% korting op alle reeds afgeprijsde artikelen. (foto op canvas)

Win-Actie BesteCanvas.nl

Win een Cadeaubon t.w.v 50 euro plus gratis verzending! Wat moet je hiervoor doen:

  • Vertel mij wie of wat jij wilt laten afdrukken
  • Like de B4men Facebookpagina als je dit nog niet gedaan hebt
  • De winnaar wordt maandag 26 augustus 2019 bekend gemaakt
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer