SelectSelect

Is online daten niks voor jou? Lees dan dit artikel…

Kussen op je eerste date

Opnieuw leren daten..Is dat nodig dan? Ik hoor eigelijk best heel veel mannen klagen over het niet meer functioneren van een hoop dating-apps. Je vindt er eigenlijk geen serieuze mensen meer, die iets meer willen dan alleen maar even wat “intiem contact”. Serieus daten is bijna onmogelijk geworden via deze apps. Een beetje swipen is misschien wel leuk om de tijd te doden maar daar ga je jouw serieuze date niet mee vinden. Maar hoe ga je dan wel een serieuze en gelijkwaardige date vinden die ook op zoek zijn naar echte liefde? Dat kan via The Inner Circle app.

Twee vrouwen die op date zijn

The Inner Circle dating-app

The Inner Circle is een dating-app van Nederlandse bodem. The Inner Circle is bedacht door David Vermeulen en was een antwoord op de groeiende vraag naar een serieuze dating app. Ze zorgen namelijk voor een passende match met een serieus iemand. Hoe ze dat doen? Ze checken namelijk handmatig elke nieuwe gebruiker om te kijken of het profiel wel helemaal klopt. Zo vragen ze jou om ervoor te zorgen dat je foto’s up to date zijn en dat ze van een hoge kwaliteit zijn. Dit voorkomt natuurlijk al een hoop teleurstelling. Daarnaast is een goede omschrijving van wie je bent en wat je doet heel belangrijk. Niet alleen je hobby’s maar ook je opleiding en werkniveau zijn hiervoor belangrijk. Gedetailleerde profielen zorgen voor een beter kloppend beeld van de andere persoon, wat betekent dat je kans op succes een stuk groter wordt!

De perfecte date

Wat doet The Inner Circle nog meer voor jou

Super leuk en best bijzonder, The Inner Circle organiseert ook events! Deze offline events hebben voor een relaxte, gezellige sfeer zodat je gemakkelijk andere leuke singles te ontmoeten. Dit verlaagd de drempel dus enorm, als je weet dat iedereen daar single is en openstaat voor een leuk en serieus contact. Hoe moet je deze evenementen dan voorstellen? The Inner Circle zorgt voor toffe locaties. Denk bijvoorbeeld aan een knus cafe, een geweldig restaurant of een hippe rooftopbar waar jullie elkaar kunnen ontmoeten, spreken maar vooral kunnen genieten van een onvergetelijke avond. Deze toffe locaties zijn niet alleen beschikbaar voor de evenementen maar ze zijn ook zichtbaar in de app. Zo kan iedereen met de app ze ontdekken en hier met een date afspreken. Ze kunnen je zelfs helpen adviseren waar jij jouw date het beste mee naartoe kan nemen. Er zijn hele lijsten met locaties en hotspots van iedere stad beschikbaar. Heb jijzelf een te gekke locatie of hidden gem ontdekt, die andere daters echt niet mogen missen, dan kan je dit zelf ook doorgeven.

Daten kan dus wel anders

Ben jij dus op zoek naar een serieuze date en heb jij geen zin om uren te moeten swipen om vervolgens nog geen serieus contact te hebben met iemand die bij je past? Check dan eens The Inner Circle wat zij jou kunnen bieden. Inschrijven is gratis en wie weet houd je er een hele goede match aan over.

Kussen op je eerste date

*Dit artikel is in samenwerking met The Inner Circle

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer