MuziekMuziek

WINACTIE: Marvel Studios’ Black Panther goodies

Marvel's Black Panther

Marvel Studios’ Black Panther. Ik mag weer wat leuks weggeven! Namelijk van de film Black Panther. Ik ga sowieso naar deze film in de bioscoop, want Eline en ik  zijn nu eindelijk 100% bij wat betreft de Marvel films. Ik vind het tof dat er nu weer een nieuwe Marvel-personage voor een volledige film te zien is op het scherm. De film bevind zich merendeels in Afrika en zo worden dus ook Afrikaanse vechtkunsten gebruikt, wat natuurlijk ook wel gaaf is!

Black Panther Synopsis

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en -Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen. Marvel’s Black Panther draait vanaf vandaag (14 februari 2018) in de Nederlandse bioscopen.

Marvel Studios’ Black Panther

dit mag ik namens Disney weggeven:

2x Black Panther Line up Notebook

2x Black Panther Glow in the Dark Keychain

2x Black Panther Washbag

Hiervan maak ik dus twee mooie setjes! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het Facebook bericht van Black Panther te like’n op de B4men Facebookpagina. De twee winnaars maak ik volgende week maandag 19 februari bekend!

Dit zijn de winnaars!

1. Maarten Ferguson

2. Tom van Moerkerk

Gefeliciteerd! Ik neem persoonlijk contact met jullie op!

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos