MuziekMuziek

Win een limited edition OnePlus 5 mobiele telefoon. Zo maak jij kan op deze OnePlus 5 JCC+!!

Vanaf 2 oktober is hij op de markt de limited edition OnePlus 5 JCC+. Er zijn er al niet heel veel meer verkrijgbaar en daarom is het juist heel speciaal dat jij hem bij ons kan winnen.

OnePlus in samenwerking met Castelbajac

OnePlus lanceerde deze maand een exclusieve productlijn in samenwerking met gerenommeerde Franse fashion designer Jean-Charles de Castelbajac (JCC) de ‘Callection’, een exclusieve productlijn die samen met JCC is ontworpen in zijn kenmerkende stijl. Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyoncé en zelfs Paus Johannes Paulus II. Een limited edition van het laatste toestel is het pronkstuk van de collectie en wordt verkocht onder de naam OnePlus 5 JCC+. De collectie bestaat verder uit verschillende accessoires en items als holsters, tassen, petten en T-shirts. Het zijn allemaal kleurrijke items en de limited edition OnePlus 5 heeft natuurlijk ook een bijzonder design.

De OnePlus 5 JCC+

De OnePlus 5 JCC+ telefoon is een telefoon waar je wel echt meteen vrolijk van wordt. De kleuren die gebruikt zijn op het doosje waar de telefoon inzit, zijn ook subtiel doorgevoerd op de telefoon zelf. Op de zwarte achterkant staat een grijze tekst die op een speelse niet mega opvallende manier is verwerkt. De bedieningsknoppen aan de zijkanten zijn juist weer vrolijk gekleurd. Zo is de aan-uit knop blauw, de volumetoetsen zijn rood en het schuifje om je telefoon op stil te zetten is geel. Het is kleurijk zonder dat het kinderlijk wordt. Ik vind het persoonlijk echt een grappige future en ook echt anders dan anders. Je zou misschien denken dat het geheel door alle kleurtjes goedkoop oogt maar dit is zeker niet het geval. Een belangrijk onderdeel van een telefoon is voor mij absoluut de camera. Ik maak natuurlijk voor de blog heel veel foto’s en doe dit normaal gesproken altijd gewoon met mijn Iphone 7S Plus. Een functie die ik heel erg fijn vind op de Iphone is de portret functie. Deze functie maakt de achtergrond wazig waardoor je echt professionele foto’s krijgt zonder dat je ze hoeft te bewerken. Deze functie zit gelukkig ook op de OnePlus 5 JCC +. Voor mij persoonlijk haalt het niet de kwaliteit van de Iphone maar het doet er ook zeker niet heel veel voor onder. De OnePlus 5 is net ietsje pietsje kleiner dan de Iphone 7 plus en ligt dus lekker in de hand. Ik ben helemaal gewend aan de wat grotere telefoons en kan daarom ook niet meer overweg met de “kleintjes”. De telefoon is te koop voor 559,- euro. Zeker niet goedkoop maar wel een stuk goedkoper dan mijn Apple telefoon.

Technische specificaties OnePlus 5 JCC

  • OnePlus 5 JCC+ heeft een dubbele camera met de hoogste resolutie van alle smartphones: 16MP hoofdcamera en 20MP telephoto camera voor mooie portretfoto’s en scherpe zoom
  • Dash Charge laadt de telefoon in een half uur op voor de hele dag en zorgt ervoor dat de batterij 20% langer mee gaat
  • Duurzame en nauwkeurige keramische vingerafdruksensor om de telefoon in 0,2 seconden te ontgrendelen
  • Met 7,25mm dikte is het de dunste en meest gestroomlijnde OnePlus tot op heden
  • Qualcomm® SnapdragonTM 835 processor

 

Never Settle

“We willen altijd de standaard uitdagen met partners binnen ons Never Settle gedachtegoed,” zegt Carl Pei, OnePlus co-founder en Head of Global. “Het is fantastisch om samen te werken met een icoon als Jean-Charles de Castelbajac die continu verfrissende en innovatieve ideeën naar de modewereld brengt.” Met de bijnaam ‘King of Unconventional’ daagt Castelbajac de gevestigde orde op het gebied van design uit, net als OnePlus de wereld van smartphones uitdaagt. De hedendaagse collectie is het product van een samenwerking tussen twee bedrijven met dezelfde waarden en manier van denken. “Ik kijk altijd graag vooruit,” zegt Castelbajac. “Om de wereld te veranderen moet je altijd creatief zijn en met partijen samenwerken die hun tijd ver vooruit zijn, zoals OnePlus.”

Win Actie op B4men! Zo maak jij kans op de OnePlus 5 JCC+

Voor deze ludieke telefoon heb ik ook een ludieke actie bedacht. Althans Boyd onze Berner Sennen heeft hem eigenlijk bedacht. Tijdens het fotograferen van de OnePlus 5 JCC+ heeft hij het doosje te pakken gehad en deze is zoals je kan begrijpen dus niet meer te winnen. De telefoon had ik (gelukkig) vast dus daar is niets mee gebeurt. Het doosje is gelukkig niet belangrijk omdat je natuurlijk ook een toffe tas waar je telefoon in gaat kan winnen. Nu bracht mij dit op het idee dat veel telefoons met een kapot scherm door het leven gaan. Hier ga ik je dus vanaf helpen, althans 1 van jullie. Wat moet je doen:

  • Like B4men op facebook
  • Deel deze winactie openbaar op je tijdlijn
  • Plaats een foto van jou kapotte (of hele oude) telefoon in de comments

De winnaar zal zondag 29 okt hier bekend gemaakt worden. Ik zal vervolgens met de winnaar contact opnemen voor de verdere afhandeling.

De winnaar is bekend: Gefeliciteerd Martin Halfwerk met deze hele toffe prijs!! Voor alle niet winnaars….sorry maar we hebben snel weer hele toffe win-acties. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer