MuziekMuziek

De week van B4men.nl: Een beetje ontspannen mag best!

De afgelopen jaren hebben we hier bijna nooit één dag rust gehad en daarom was het wel lekker dat de afgelopen week het allemaal wel op rolletjes liep. Dat mag ook wel de komende weken, ik krijg het weer ouderwets heel erg druk, dus heel even bijkomen was heel erg lekker. Deze week laat ik jullie dan ook vooral heel ontspannende foto’s zien 🙂

De week van B4men

Ik ben de afgelopen week weer lekker gaan sporten en deze keer niet alleen op zondag mijn crosscamp les gedaan, maar afgelopen donderdag voor het eerst een bootcamp les erbij gedaan. Oké, ik had beloofd dat ik alleen zou ontspannen en nu is sport zeker een vorm van ontspannen… maar men wat ging ik dood. Ik dacht een beetje basisconditie te hebben, verkeerd gedacht!! Met Boyd gaat het heel erg goed! We hebben hem even gewogen dit weekend, slik hij weegt al 15 kilo en dat met 11 weken. Nee, hij is zeker niet te dik, het gewoon een bizar grote hond. De afgelopen week heeft hij in huis ook zelf goed kunnen ontspannen, het wordt ook voor hem langzaamaan echt zijn huis. Verder maakt Marie Louise het huis langzaam winterklaar. Donkere kleuren mogen weer gebruikt worden en komende week komt ons hout binnen voor de binnenmuren in de uitbouw, dan kan ik dit weekend aan de slag voordat Marie Louise weer verder mag gaan schilderen. Er is de komende tijd nog genoeg te doen dus!

De week van B4men in beeld:

img_0664
Op weg naar Amsterdam, Marie Louise heeft een nieuwe winterjas nodig dus op naar Bever.
img_0666
Shoppen!!!
img_0675
Geslaagd. Het is een super mooie jas geworden.
img_0775
Tijd voor wat ontspanning.
img_0735
Bedankt Jan Willem van der Hek voor deze mooie wijn! Hij is erg lekker.
img_0733
Tijd voor Sushi.
img_0765
Daarna lekker bank hangen, heerlijk ontspanning.
img_0737
Boyd in zijn meest ontspannen houding 😉
img_0689
Mijn ontbijt de afgelopen week. Ik heb van 99 shakes een aantal proefshakes gehad om te mogen testen.
img_0696
Super blij met mijn nieuwe schoenen!! Thanks to Rehab.
img_0707
Jammer, maar aan heel veel mooie dingen komt een keer een eind. Ik heb mijn droomauto maar weer ingeleverd. Ik heb er wel wat moois voor terug gekregen.
img_0670
Mijn laatste foto in de Range Rover.
img_0711
Dit is mijn auto voor de komende week. De Mazda 6 station wagen.
img_0712
Erg mooie lijnen.
img_0744
We hebben een opdracht voor de blog kunnen omzetten tot lekker ontspannen aan het strand. Het lekkerste patatje Bij Hoogies.
pa091464
Boyd zijn eerste stapjes op het strand. Voor iedereen die ongerust is, hij heeft niet door het losse zand gelopen en nee hij speelt ook niet met andere honden. Hij krijgt de rust die nodig is om op de juiste manier uit te groeien.
img_0756
Het strand heeft een uiterst ontspannen effect op Boyd.
img_0761
Zo toch nog druk!! Druk met het in elkaar zetten van een te gekke avond in de B4men Barbershop.
img_0715
Wauw!!!!! Voor het uitbouwen van mijn sporten en het gaan behalen van mijn goals heb ik een nieuwe fiets. Deze retro Lamona Atalanta gaat mij de komende tijd een stuk meer conditie geven.
img_0685
Naast een hele mooie rode wijn heeft Jan Willem van der Hek ook een hele lekkere witte wijn geleverd, toch leuk dit soort klanten in de B4men Barbershop 😉
img_0688
Heerlijk in combinatie met een blanke pasta.
img_0729
Zodra de speeltjes uit het mandje zijn, neemt Lois haar kans waar.
img_0742
Super trots op deze kleine waterrat!! Ze mag door naar het volgende badje.
img_0782
Beaudine in actie! Gek van dansen.
img_0787
Super lekker, een tomaatje met mozzarella en kappertjes en een goede olijfolie
img_0786
Eet smakelijk en tot de volgende week.

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer