MuziekMuziek

Water is super goed, KRNWTR is nog beter! Win ook KRNWTR

Water, het is belangrijk voor alles wat leeft. Afgelopen week is dat nogmaals duidelijk worden toen de Nasa groot aankondigende dat er tekenen waren van stromend water op mars. Zonder water geen leven. Water is echter niet alleen maar een bouwsteen voor leven, water is ook heel erg belangrijk als het gaat om je uiterlijk en gezondheid.

water

Water houdt ons mooi!

Water is het beste conserveermiddel als het om onze huid gaat en daar hebben we best een beetje van! Het is dus ongelofelijk belangrijk dat je genoeg drinkt. Dit zorgt ervoor dat je huid tot op late leeftijd mooi en elastisch blijft. Hoeveel je moet drinken? Begin met 2 liter water per dag en probeer dat uit te bouwen naar 3 liter water per dag. Ik hoor heel veel mannen klagen over water, het zou niet lekker zijn en je wordt er flauw van enzovoort. Echt onzin, je kan het zelf natuurlijk ook een beetje spannend houden toch! Maak je water eens met kruiden en of vruchten. Huh….ja echt waar! Super lekker en super gezond. Denk aan munt, basilicum, peper, rozemarijn, limoen en citroen… durf te spelen en je zal zien dat je snel een super lekkere combi naar jou smaak hebt gevonden!

water 1

Kraanwater en KRNWTR

Nu hebben wij in Nederland het beste kraanwater ter wereld, het is dus zonde om dat niet te gebruiken…op het doorspoelen van het toilet na dan. Het is super schoon, super goedkoop en veel beter voor het milieu. Als we dan toch goed bezig zijn voor onszelf en we worden daarmee een paar jaar ouder, dan wil je dat je omgeving er ook nog een beetje goed uitziet toch?? Maar hoe moet je dan je water gaan drinken. Nou dat kan uit een Bidon van KRNWTR, deze bidons zijn niet alleen erg stoer en duurzaam maar ook handig in gebruik waardoor je ze een heel leven kan gebruiken. Dus geen extra verpakkingsmateriaal nodig!! Moet je eens indenken wat je aan plastic weggooit als je bronwater uit plasticflessen drinkt.

image

Wil jij ook een bidon van KRNWTR? Win hem hier!

Ik wil jullie graag het eerste voorzetje geven om verstandig met water om te gaan. Ik heb dus een leuke actie bedacht waarbij ik 2 KRNWTR bidon’s ga weggeven in de kleur die jij wilt!! Wat moet je doen. Deel dit bericht op Facebook, Tag twee vrienden en B4men (let op dit is belangrijk omdat ik jullie zo kan vinden) waarvan jij denkt dat die wel wat water kunnen gebruiken. Actie loopt tot 11 okt.

image

Meer weten over KRNWTR of wil je ook zo’n te gekke bidon kijk op de site van KRNWTR klik hier.

water2

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer