MuziekMuziek

Water is goed!! Yeau! maakt het lekker.

YEAU-logo

Yeau!

Dat water het beste is dat wij kunnen drinken weten we allemaal toch?? Beter voor huid en lichaam is er niet……maar echt lekker is het niet!! Na een paar glazen gewoon kraanwater heb je het wel gehad. Geen afwisseling van smaak, er zit uberhaupt geen smaak of kraak aan. Maar als het dan toch zo goed is, dan maar kijken hoe je het toch lekker kan krijgen moeten ze bij Yeau! hebben gedacht. Dus wel water, weinig calorieën en veel smaak. Yeau! staat voor Your Eau (water) leuk gevonden bij een goed gevonden product!

 

yeau!

Hoe makkelijk wil je het hebben

Yeau! is gemaakt voor gemak. Het flesje is erg klein en past dus makkelijk in een tas of zak. Het is erg geconcentreerd en de kleine verpakking is goed voor ongeveer 30 glazen water. Wat je moet doen is gewoon een glaswater inschenken en een een klein beetje van jou smaak Yeau! toevoegen.

yeau1

 

Verschillende smaken Yeau!

Het aantal te verkrijgen smaken van Yeau! is nu vier. Yeau! is te krijgen in de smaken sinaasappel, appel, zomerfruit en bosbessen. Ikzelf heb de appel mogen proeven en ik vind het erg lekker…..maar ik ben wel iemand die geen 30 glazen uit het flesje haalt!! Ikzelf drink dan wel uit longdrink glazen, maar daar doe ik echt wel 2 behoorlijke knijpjes in hoor…anders vind ik het alsnog erg flauw smaken.

yeau3

 

Kortom wil je het goede van water maar zie je erg op tegen de smaak van water, dan is Yeau! echt iets voor jou!! Waar je het kan kopen?? gewoon bij de Albert Heijn bij jou om de hoek!! Wil je meer info kijk eens op de website klik hier.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer