Stress??!! No spang!! Gewoon even relaxen.

Het is zomer en daar moeten we natuurlijk met volle teugen van genieten. Maar we moeten eigenlijk nog zo veel!! Ons sociale leven was nog nooit zo druk en zo vol stress, zeker onder jongeren is de druk erg hoog. Daar moet verandering in komen! Tijd om te gaan relaxen en gewoon onze rust te pakken. Tja, als we niet willen luisteren naar onszelf dan moeten we daar maar bij geholpen worden. Hoe zou je denken, nou gewoon op z’n Surinaams! No Spang ofwel relax, maak je niet druk.

EDIT 07 FINAL FB.00_03_16_02.Still025

Genieten op z’n Surinaams met Fernandes

Relaxen en genieten, het zit de Surinamers in het bloed en hierover zijn heel veel flauwe grappen te maken, maar we kunnen er natuurlijk ook van proberen te leren. Hoe relaxt die Surinamers ook zijn, humor hebben ze wel. Dit was de insteek die Fernandes, het Surinaamse drankje, graag wilde hebben. Hoe gaan we Nederlanders laten relaxen, genieten en lachen. Simpel,  stuur twee artiesten met Surinaamse roots op pad in een camper vol met spullen die nodig zijn om te relaxen. Een BBQ, ligstoelen, grasmat en natuurlijk een koelkast vol met Fernandes. Stepherd en Skinto laten ons in een aantal afleveringen op YouTube zien hoe we het beste kunnen genieten. Check de eerste aflevering:

Heb je het al een beetje door? We moeten gaan leven in het nu, ons veel minder druk maken om dingen waar wij niets aan kunnen veranderen. Laat het leven op je afkomen en pak de mooie momenten die ontstaan en probeer niet alles te plannen. Volgens mij gaat mij dat aardig lukken, al heb ik het altijd druk en zit relaxen ook niet direct in mijn aard, ik kan het op zijn minst proberen toch! Doe jij ook mee? Deel jou relax moment op social media met de #NoSpang

Om alvast in de stemming te komen draai dit nummer van Kenny B No Spang, wat speciaal voor deze campagne van Fernandes is gemaakt.

IMG_6179

*Advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ook fijn om te weten is dat je met 1 blikje 8 suikerklontjes binnenkrijgt. Van zoveel suiker wordt je lichaam vanzelf lui. #nospang

Written by Jan Willem Huffmeijer