MuziekMuziek

Hoe draag je een wit overhemd zonder dat het saai wordt

Hoe draag je een wit overhemd zonder dat het saai het wordt? Hoe kleurrijk we ook zijn soms is de kracht van wit gewoon beter. Een stralend wit overhemd is dé meest klassieke Italiaanse fashion style. Ikzelf draag heel erg graag een wit overhemd en heb er daarom ook meerdere van in de kast hangen. De één is toch net weer even anders dan de ander. Eigenlijk is het net zoals met een jeans. Daar kan je er ook nooit genoeg van hebben toch 😉

Het voordeel van een wit overhemd is dat je hem werkelijk overal mee kunt combineren. Van een jeans (met gaten), een (zwarte) pantalon tot een gekleurde of kakikleurige chino en zelfs met een short. Een wit overhemd straalt altijd rust en kracht uit!

Hoe draag je een wit overhemd

Een wit overhemd zal nooit uit de mode raken. Het is absoluut een onmisbaar kledingstuk in je garderobe. Ik vind eigenlijk dat iedereen er minstens 2 in zijn kast moet hebben hangen.

Wit overhemd met een jeans gecombineerd

gecombineerd met shorts / korte broek

gecombineerd met een chino

Hoe houd je een wit overhemd wit

Nu wil je natuurlijk ook wel weten hoe je je witte overhemd ook echt mooi wit houdt. Was je overhemd met een speciaal wasmiddel voor witte kledingstukken op het liefst 30 graden. Tegenwoordig hoef je niet meer heet te wassen om je was goed schoon te krijgen. Droog je overhemd nooit in de droger. Kleding blijft mooier als je het gewoon normaal laat drogen. Overhemden blijven het mooist als je het laat drogen aan een kledinghanger. Dit scheelt enorm in de vouwen, waardoor het makkelijker te strijken is. Strijk het liefst met een stoomstrijkijzer en strijk het overhemd als het nog een klein beetje vochtig is. Gebruik een deodorant die geen gele vlekken geeft onder je oksels.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer