MuziekMuziek

Veters strikken maakt echt verschil

Iedereen boven de 7 jaar kan wel zijn veters strikken toch?? Daar ga ik in ieder geval wel vanuit. Maar je kan op heel veel verschillende manieren je veters strikken en de manier van strikken zorgt er echt voor dat je sneakers of schoenen een heel andere uitstraling krijgen. Aangezien we nu toch echt richting het voorjaar gaan en we weer vaker een sneaker uit de kast pakken, wil ik jullie graag verschillende manieren van veters strikken laten zien. Het combineren van diverse stijlen en kleuren toont lef, dus ga je voor lef zorg dan dat je een contrasterende kleur veter gebruikt.

 Veters strikken

veters

veters1

veters2

veters3

De één is echt wel makkelijker te maken dan de ander, maar ik heb dan ook niet al teveel geduld. Bij foto nummer 3 lag mijn sneaker aan de andere kant van de kamer!!! Niet iedere schoen heeft ook evenveel gaten, dus soms moet je een klein beetje aanpassen.

DSC06987 DSC06981

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer