MuziekMuziek

15 kapsels voor jongens. Deze kapsels maken jongetjes stoere boys.

kapsel voor mannen met krullen

Kapsels voor jongens zijn vaak lastig te kiezen omdat er weinig te vinden is op internet. Daarom heb ik dit artikel met 15 toffe kapsels voor jongens gemaakt. Waarom is het dan heel lastig om dit op een goede manier te laten zien? Omdat kinderen op jonge leeftijd veel veranderen en het haar dus ook. Dat maakt het soms heel lastig om een leuk of hip kapsel te knippen in het haar. Ik heb hier rekening mee gehouden en dus ook veel verschillende leeftijden in het artikel gezet.

Kapsels voor jongens in 2019

Kapsel trends zijn dus erg lastig aan te geven voor jonge jongens. Toch zie je dat de trends voor de volwassen mannen redelijk gelijk opgaan. Dus veel lossere kapsels. De kapsels voor jongens worden wat minder heftig in de gel gezet. Dit kan juist voor de allerkleinste mannen wel een lastige trend zijn. Zij beschikken meestal nog niet echt over een volle haardos. Het zal daarom lastig zijn veel volume in het haar te krijgen. Dit komt in de loop van de jaren wel goed.

Hormonen de reden waarom het haar zoveel veranderd

De reden waarom het haar van kinderen zoveel veranderd is door hormonen. Kinderen krijgen op een relatief korte termijn heel veel te maken met hormoonwisselingen. Dit heeft bijna altijd effect op het haar. Daarom kan het haar op jonge leeftijd donker zijn en krullen om onder pubertijd te veranderen naar licht en stijl. Andersom kan natuurlijk ook het geval zijn. Ook de dichtheid van de haarinplant wordt meer met de jaren. Om na later weer uit te vallen 😉 en ook hier zijn hormonen weer de boosdoener. Dus wanneer je je als ouder afvraagt of het ooit nog goed komt met dat lastige haar van je zoon is het antwoord JA! Het zal alleen wel wat tijd nodig hebben.

kapsels voor jonge jongens en beginnende pubers

Vanwege nieuwe regelgeving heb ik de kapsel inspiratie foto’s afkomstig van mijn Pinterest Pagina moeten verwijderen. Voor meer kapsels verwijs ik je graag door naar mijn B4men Pinterest Pagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer