MuziekMuziek

Toffe outfit van Defshop! Deze keer een outfit voor de lente en begin zomer.

Mannen die niet van shoppen houden, het schijnen er heel veel te zijn als je alles moet geloven. Ik vind shoppen niet vervelend maar het gemak van online wint het bij mij ook steeds vaker. Defshop is een online shop waar ik graag mijn kleding koop. Het grote voordeel van online is de enorme keus! Ik ben de afgelopen jaren behoorlijk veranderd in lijf, smaak en kleding. Daar horen ook andere winkels bij. Ik kies steeds vaker voor meer urban kleding en hier is Defshop in gespecialiseerd.

Urban kledingstijl van Defshop

Oke, dat zijn een hoop veren in de kont van Defshop, ik zal er dus wel voor betaald krijgen om dit te schrijven? NEE, ik krijg niet betaald om dit te roepen. Ik heb al wel langer een leuke band met Defshop en ik mag soms een outfit aan jullie showen die ik dan mag houden als bedankje. De outfit die ik jullie laat zien in dit artikel heb ik zelf uitgekozen en deze heb ik gekregen. Dit zelf uitkiezen vind ik wel belangrijk, omdat ik jullie iets laat zien wat ikzelf dus ook echt draag!! Defshop is een shop waar ik regelmatig bij winkel omdat zij veel kleding hebben die net even mijn andere kant laten zien. Defshop is een echt urban site waar je heel veel streetware kan kopen. Nu vind ik zeker niet alles mooi en er zit ook heel veel kleding tussen waar ik mijzelf echt al veel te oud voor voel, maar voor een toffe casual outfit is dit mijn shop.

Mijn outfit van Defshop voor het voorjaar

Het weer in het voorjaar kan enorm wisselen, soms is het 20 graden en zo heb je weer een aantal dagen van 10 graden. De korte broek en het t-shirt blijven dus nog even in de kast 😉  Een goede jeans en een longsleeve mogen niet ontbreken in deze tijd. Ook een lekkere trui vind ik erg fijn. Ik loop veel met onze hond (Boyd) en een lekkere trui is dan ideaal. Is het fris dan kan hij aan zonder jas en is het nog koud dan draag ik er een jas over. Een vette sneaker maakt het plaatje compleet. Deze keer een lichte kleur voor de zomerse uitstraling, dit is echter wel een uitdaging om die licht te houden. Ik heb ze na een paar dagen dragen al in de wasmachine gestopt….whahaha dit ging prima dus dat wordt gewoon regelmatig wassen.

Mijn Defshop outfit in beeld

 

Wat is jouw favoriete (online) kledingwinkel? Laat het mij weten op de B4men Facebookpagina

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer