MuziekMuziek

Tin Star bloedstollend spannend! Volg jij het al?

Film en series recensies / reviews

Ik mocht jullie de afgelopen tijd alles vertellen over de nieuwste serie Tin Star op BBC First. Whaha ik hoor denken, weer een nieuwe serie! Er zijn veel…heel veel series te bekijken tegenwoordig. Het moet dus echt iets bijzonders zijn wil je nog opvallen. En gaan wij wel kijken naar de BBC in Nederland? Ik heb bij mij toen in de barbershop even rondgevraagd en kwam tot de ontdekking dat veel mannen al de tv afstemmen op de BBC.

Tin Star bloedstollend spannend

Tin Star gaat over Jim Worth (gespeeld door Tim Roth) een politieagent, die de drukte van de grote stad zat was. Hij is met zijn gezin verhuisd naar Little Big Bear, een plaatsje in de Rocky Mountains. Jim Worth is een toegewijde politieman, een echte familieman en inmiddels sober na een alcoholverslaving. Toch heeft hij ook een duistere kant, zijn alter ego: Jack Devlin. De juiste ingrediënten veranderen Jim in Jack, een snoeiharde en gevaarlijke politieman, die op het randje werkt.

De serie begint met een heel heftige scene, die wat weg heeft van een horrorfilm. BAM! De toon is gezet. Een briljante opening, die je op het puntje van je stoel zet. Vervolgens word je meegenomen in het verhaal terwijl de spanning van de eerste paar minuten in je lijf blijft zitten. Daardoor is het eerste “saaie” stuk toch super spannend en zit je te wachten op onverwachte wendingen. Die blijven redelijk lang uit en wanneer je jezelf weer op je gemak voelt gaat de aflevering helemaal los. DAMN! Als de serie kan waarmaken wat de eerste aflevering belooft, dan krijgen we de komende tijd heel veel spannende avonden. De manier van filmen en de muziek zijn erg goed en maken de aflevering nog spannender. Whahaha wij zijn echte watjes en niet heel veel gewend, wie ons had zien zitten, moet in een deuk hebben gelegen. Ik strak op mijn stoel met ogen zo groot als schoteltjes en het kippenvel over mijn rug en nek. Marie Louise is meer het bewegelijke type, die springt op duikt in elkaar en zit te schreeuwen… Whahaha die kijkt de halve serie waarschijnlijk door haar vingers heen. Wanneer de spanning hoog is roept ze dat ze het niet trekt en niet meer wil kijken om vervolgens als de aflevering stopt te roepen dat dit de spannendste maar beste serie was die ze heeft gezien. Ik kan mij hier wel bij aansluiten.

Wij hebben inmiddels al de nodige afleveringen gezien en wauw….deze serie heeft ons echt in de greep. Ook bij mij in de Barbershop heb ik al van een hoop klanten gehoord dat ze dit echt één van de beste series vinden die ze gevolgd hebben. Het is geen verkooppraatje maar deze serie maakt jouw donderdagavond echt een stuk beter 🙂 

Waar kan je Tin Star kijken

BBC First is in Nederland te bekijken via : KPN & Telfort & XS4ALL  25 / Ziggo  22 / T-Mobile Thuis 110 / Delta 20 / Breedband Helmond 16 / CIA Harderwijk 28 / Kabelnoord 139 /Kabeltex 165 / Plinq 65 / SKV 47 / Stichting Kabeltelevisie Pijnacker 22 / TriNed 130 / Caiway 17

Ben jij al een trouwe volger van Tin Star en wat vind jij van deze nieuwe serie op BBC First? Ik heb even op google gezocht en volgens mij kan je de afleveringen ook terugkijken, mocht je nog niet alle afleveringen gezien hebben. Ik weet alleen niet of dit ondertiteld is.

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Vanavond gaat de bloedstollende serie Tin Star van start

SERIE’S KIJKEN OP BBC FIRST. WIJ VOLGEN NU TIN STAR!

SPANNENDSTE SERIE VAN DIT MOMENT. WIJ KIJKEN TIN STAR!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer