MuziekMuziek

SPANNENDSTE SERIE VAN DIT MOMENT. WIJ KIJKEN TIN STAR!

Film en series recensies / review

De afgelopen tijd hebben wij behoorlijk wat (lees heel veel) stress gehad en hoe fijn is het om dan ‘s avonds lekker neer te ploffen voor een spannende serie. Wij maken echt te weinig tijd voor dit soort avonden en met alles on-demand is een serie kijken niet meer dan een paar avonden zitten. Daarom is het ook leuk om weer eens “ouderwets” te moeten afwachten wat er volgende week gaat gebeuren. Even niet alles maar krijgen wanneer ik het wil.

WIJ KIJKEN NAAR TIN STAR OP BBC FIRST

De afgelopen tijd hebben wij al vaker geschreven over de nieuwe serie op BBC First, dus wil je weten waar het verhaal over gaat of wanneer het wordt uitgezonden klik dan op de link onderaan het artikel. Ik ga jullie niet weer helemaal meenemen in het verhaal Tin Star. Als het goed is hebben jullie net als wij inmiddels de eerste twee afleveringen gezien. Ons geduld is weer een week behoorlijk op de proef gesteld en vanavond (donderdag 28 september) zitten wij weer klaar voor een spannend vervolg van de serie. Vandaag start de 3e aflevering om 21.00 uur op BBC First.

TIN STAR IS SUPER SPANNEND

Wat maakt Tin Star voor ons zo geweldig. Vanaf letterlijk de eerste scene word je in de serie gezogen. Die spanning wordt zorgvuldig weer wat afgebouwd om deze met muziek of subtiele gebeurtenissen weer vol terug te brengen. Ik moest even mijn geduld bewaren met mijn volledige enthousiasme, omdat de eerste aflevering, de aflevering is waarin ze je moeten vangen. De tweede aflevering kan ervoor zorgen dat je weg zapt of blijft kijken. Ik heb inmiddels ook de tweede aflevering gezien en ben echt om. Ondanks een minder heftig begin, begint de serie zich echt te ontwikkelen tot een serie die je de hele tijd op het puntje van je stoel zet. Bijzondere ontwikkelingen die normaal niet in de eerste afleveringen worden prijsgegeven maken de serie misschien nog wel spannender. Whahaha waarom ik niet gewoon opschrijf wat er dan onthuld wordt?? Dat moet je lekker zelf gaan bekijken…tot vanavond 😉

Meer weten over Tin Star check onze eerdere artikels:

SPANNENDE AVONDEN MET DE NIEUWE SERIE TIN STAR.

Vanavond gaat de bloedstollende serie Tin Star van start

SERIE’S KIJKEN OP BBC FIRST. WIJ VOLGEN NU TIN STAR!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer