MuziekMuziek

Vanavond gaat de bloedstollende serie Tin Star van start

Yes!!! Vanavond gaat dan eindelijk de eerste aflevering van Tin Star van start. Wij hebben de eerste aflevering pas geleden al onder strikte voorwaarden mogen bekijken en wij waren echt blown away! Wat een onwijs toffe serie gaat dit worden. Wij hebben echt op het puntje van onze stoel gezeten en Marie Louise heeft op een gegeven moment echt met haar handen voor haar ogen gezeten. Ondanks dat wij de eerste aflevering al hebben mogen kijken, gaan wij hem vanavond nog een keertje kijken. Wij hebben de aflevering namelijk op de computer bekeken met in het midden van het beeld een logo vanwege beveiliging. Vanavond gaan wij hem full screen kijken met waanzinnig geluid. Wij hebben sinds kort namelijk een onwijs goede surround set…deze gaat dus op maximaal vermogen vanavond.

Tin Star op de BBC First

Vanavond is Tin Star op BBC First te bekijken. Het is een bloedstollende serie over wraak, geweld en een duister verleden. Wij hebben de eerste aflevering gekeken geheel in het Engels en ons Engels is niet heel slecht maar helemaal volgen konden we het ook niet altijd. Dus lang leve de aanvullende informatie die wij hebben gekregen, waaruit blijkt dat BBC First gewoon op ieder zenderpakket te zien is (zonder aanvullende kosten) met Nederlandse ondertiteling. YES! Dit maakt het nog veel beter…voor ons dan ­čÖé

Om je een beetje op weg te helpen, aangezien wij het ook niet zouden weten over de Nederlandse ondertiteling, heb ik hieronder een lijst met de zenderpakketten.

BBC First is in Nederland te bekijken via : KPN & Telfort & XS4ALL – 25/Ziggo – 22/T-Mobile Thuis – 110/Delta – 20/Breedband Helmond – 16 / CIA Harderwijk – 28 /Kabelnoord – 139 /Kabeltex – 165 / Plinq – 65 / SKV – 47 /Stichting Kabeltelevisie Pijnacker – 22 /TriNed – 130/Caiway – 17

Wraak, verdriet, liefde en verraad, Tin Star heeft het allemaal

Tin Star gaat over Jim Worth (gespeeld door Tim Roth) een politieagent, die de drukte van de grote stad zat was. Hij is met zijn gezin vanuit Londen verhuisd naar Little Big Bear, een plaatsje in de Rocky Mountains. Jim Worth is een toegewijde politieman, een echte familieman en inmiddels sober na een alcoholverslaving. Toch heeft hij ook een duistere kant, zijn alter ego: Jack Devlin. De juiste ingredi├źnten veranderen┬áJim in Jack, een snoeiharde en gevaarlijke politieman. Door de komst van een olieraffinaderij volgt er een golf van drugs, prostitutie en georganiseerde misdaad die zijn weerga niet kent. Dit zijn dus precies de ingredi├źnten om die snoeiharde politieman te worden. Echter kan niet iedereen dit waarderen en wanneer Jim dus in opstand komt krijgt hij te maken met verschillende huurmoordenaars die het op hem en zijn gezin gemunt hebben.

Klinkt goed toch! Trek die zak chips open, pak een biertje en maak je klaar voor een spannende avond….

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer