Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Het is jammer maar aan ieder begin zit een altijd een eind. Zo ook aan de serie van No Spang maar relax…de serie is dan wel afgelopen na deze twee afleveringen, dat wil niet zeggen dat je dan niet meer relaxt kan zijn. Als het goed is heb je kunnen leren hoe ook jij #NoSpang door het leven kan gaan. Maak je minder druk, geniet van het leven en van de mensen om je heen. Dit is waar Fernandes ons voor heeft proberen te stimuleren. Pak nog even een lekker drankje erbij en ga zitten voor de twee laatste afleveringen. Wil je echt No Spang blijven, dan steek je nog snel even de BBQ aan en nodig je jouw beste vrienden uit om vanavond te komen genieten. Dit is de Surinaamse Levensstijl ten voeten uit!

Schermafdruk 2015-09-10 16.34.49

Aflevering 4: De Liefde ofwel #Lobi

Deze aflevering draait om de liefde, want ook hier gaat #NoSpang zeker op. Stepherd & Skinto weten als geen ander hoe je bij de dames de aandacht krijgt. Hé zelf hebben ze dit natuurlijk niet nodig maar Brian wordt vakkundig aan een mooie date gekoppeld. Check hier hoe ook jij #NoSpang kan gaan versieren:

 

Schermafdruk 2015-09-10 16.33.28

Aflevering 5: Party Crachen 2.0 #Fissa

Het traditionele Nederlandse feestje moet natuurlijk ook even geNoSpangt worden toch?? Stepherd & Skinto zijn daarvoor helemaal naar Brabant afgereisd om daar te Party Crachen op de 18e verjaardag van Youri. De “gezellige kring” verjaardag werd na een half uurtje vervelen gelukkig door Stepherd & Skinto  opgepimpt. Een feest op zijn Surinaams met lekker eten, muziek en vooral veel vrienden! Vergeet de wijze lessen van DE Boys niet en geniet van het leven #NoSpang!!

Schermafdruk 2015-09-10 16.50.31 Schermafdruk 2015-09-10 16.51.15

 

 

 

 

*adv

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.