MuziekMuziek

DE TONG STRELENDEN WIJNEN VAN DOMAINE DE BRESCOU.

DE TONG STRELENDEN WIJNEN VAN DOMAINE DE BRESCOU.

In mijn artikel over het wijndomein “Domaine De Brescou” schrijf ik dat hun wijnen niet bij de grote slijterijen liggen. Hierop zijn nogal wat vragen gekomen waar deze prachtige wijnen dan wel verkrijgbaar zijn. Zodoende hierbij de naam en adres van de importeur.

Domaine de Brescou Benelux BV

Industrieweg 65-02

7202CA Zutphen

Nederland.

+31(0)651 277 643

robert.roussac@domainedebrescou.com

www.domainedebrescou.com

 

Tchin tchin,

Jos Huffmeijer, Le Nez Promotion voor B4men.

DSC05169_crop

Geniet maar drink met mate, nog géén 18? Dan geen alcohol.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer