MuziekMuziek

Seksspeeltjes juist wel of echt niet.

Seksspeeltjes juist wel of echt niet gebruiken? Een goed seksleven begint met goede sex! Dit klinkt misschien een beetje overbodig, toch is voor velen seks een soort verplichting die bij een relatie hoort. Daarom gaat de stelling echt wel op! Want wanneer jullie kunnen genieten van sex, is het ook leuker om het (vaker) te doen. Hoe krijg je jouw seksleven naar een hoger niveau doormiddel van speeltjes? Maar hoe pak je dit aan? Hoe weet je nu wat je wel of niet wilt….en hoe weet je wat lekker is? Hoe bespreek je dit met je partner? Het is namelijk geen onderwerp wat je zo even tussen het eten op tafel legt. Ook tijdens een verjaardag is het geen onderwerp wat je even met de rest van de gasten gaat bespreken. Daarom een artikel van mijn kant….dit kan je altijd eens aan je partner laten lezen…zo ontstaat er geheid een gesprek.

Seksspeeltjes maken het spannender en lekkerder tussen de lakens

Laat ik heel duidelijk zijn…..deze titel geldt echt niet voor iedereen! Er is niemand die voor jou kan bepalen of je iets lekker vindt of niet. Toch denk ik wel dat het voor veel mensen een boost kan geven aan het seksleven. Wanneer je namelijk beiden openstaat om te experimenteren, dan is er in iedere geval aandacht en interesse voor elkaar. Maar hoe pak je dit nu aan? Er is inmiddels zo’n breed scala aan speeltjes, dat je er bijna niet aan durf te beginnen. Er zijn tegenwoordig echt heel veel site’s waar ze je kunnen vertellen en eventueel laten zien hoe bepaalde speeltjes werken. Zo kan je informatie opdoen zonder dat je dit moet vragen aan iemand. Nu zou ik het wel eerst overleggen met je partner om te vragen hoe hij of zij er tegenover staat. Een vibrator cadeau doen voor haar verjaardag is misschien niet de beste opening.

Een beter seksleven begint met goede communicatie

Wat doe je wanneer het niet zo makkelijk gaat

Oké, jullie zijn beiden zover dat jullie willen gaan experimenteren maar hoe dan? Het lijkt mij logisch om eens samen op internet te kijken welke speeltjes jullie aanspreken. Het kan al heel klein met veren, massageolie en glijmiddel met iets stimulerends bijvoorbeeld. Op deze manier zijn jullie met elkaar bezig en worden zo ook verplicht om er meer werk van te maken. Andere speeltjes als bijvoorbeeld een vibrator, positieriemen en andere hardcore speeltjes zijn misschien niet direct de speeltjes om mee te beginnen. Echter is dit natuurlijk geheel aan jullie om dat te beoordelen. Wanneer het misschien allemaal niet helemaal lukt is dat echt niet erg. Weet van elkaar dat het een ontdekkingstocht is waar jullie beiden in moeten leren. Dit leerproces kan vol onhandigheden zitten waar je soms keihard om moet lachen. Doe dat ook vooral. Humor werkt heel goed tussen de lakens. Heel hard lachen met z’n tweeën kan heel opwindend zijn.

Kortom…. open het experimenteren en ga ervoor.

Een beter seksleven begint met goede communicatie
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer