Sebago Bootschoenen voor mannen. Win jij een paar bootschoenen??

Ik ben gek op de zomer en ja het kan mij niet heet genoeg zijn. Ik kleed mij uiteraard wel op de zomer. Een lastig puntje, welke schoenen draag je onder een zomeroutfit? Ik kies al een paar jaar voor Sebago bootschoenen. Bootschoenen zijn prima casual als zakelijker te dragen en passen bij iedere outfit. De schoenen zijn laag en je draagt ze zonder sokken, dit maakt ze lekker luchtig voor de zomer. Deze keer show ik jullie mijn paar Sebago Bootschoenen. Ik mag ook een paar bootschoenen van Sebago verloten onder jullie, dus lees snel verder.

Sebago Bootschoenen voor mannen

De bootschoen vind uiteraard zijn oorsprong in de maritieme wereld. Bootschoenen zijn zo ontworpen dat zij veel grip hebben op het natte dek. Ook hebben zij vaak een witte of lichte zool, dit voorkomt zwarte strepen op het dek. De bootschoen is inmiddels een waar mode item geworden, waardoor het zijn functie op een boot wat is verloren. Nu is het meer een verzamelnaam geworden voor een model schoen. Sebago blijft echter met de Docksides trouw aan de oorsprong. De Docksides zijn echte bootschoenen, die alle eigenschappen van een goede bootschoen nog heeft. Daarnaast zijn ze ook modieus en zowel voor mannen als voor vrouwen goed te dragen. Varen kan dus in style of je vaart helemaal niet maar zit lekker modieus op een terrasje te genieten.

Mijn Sebago Bootschoenen

Ik heb gekozen voor de Sebago Endeavor Navy Nubuck / Brown leather bootschoen. Een klassieke mocassin met een goede pasvorm. Eerlijk is eerlijk het kost je wel even een paar blaren om het in te lopen maar daarna wil je niet meer anders. Deze schoenen zijn gemaakt met leer en nubuck, wat de schoen een nette maar ook casual uitstraling geeft. Leuk detail zijn de roestvrijstalen ringen in de schoenen, toch wel handig als je er wel mee gaat varen. De schoenen zijn voor mij super voor in de zomer. Zo draag ik mijn schoenen:

Win-actie B4men en Sebago

Natuurlijk mogen jullie ook profiteren van deze toffe post. Ik mag namens Sebago één van jullie lezers blij maken met een paar Sebago schoenen naar keuze. Uiteraard moet je hier wel iets voor doen om kans te maken op deze toffe bootschoenen.

  • Like B4men op Facebook
  • Like en deel (openbaar) het bericht van de Sebago schoenen
  • Beantwoord de prijsvraag in de comments onder het bericht op Facebook
  • Prijsvraag: Waarvoor dient de witte/lichte zool onder bootschoenen

De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt op vaderdag (toch een mooi cadeautje!!) en ik zal daarna verder contact met de winnaar opnemen.

 

Winnaar van de Sebago Bootschoenen

  • Antwoord: Voorkomst zwarte strepen op het dek.
  • Winnaar: Bryan van Rijn

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer