MuziekMuziek

Gisada Ambassador for men Eau De Parfum

Gisada Ambassador For Men Eau de Parfum B4men

Gisada Ambassador for men Eau De Parfum. Een goed parfum is de basis van iedere outfit. Naast een goede look is een goede en passende geur net zo belangrijk.

Een geur onderstreept je karakter en geeft je uitstraling een andere dementie. Vandaag neem ik een parfum onder de loep die ik qua merk nog niet kende maar die mij wel enorm heeft verrast.

Jan Willem Huffmeijer, spuit de geur van Gisada Ambassador op.

Gisada Ambassador for men

Voor de review kreeg ik de Gisada Ambassador Eau de Parfum 50 ml. opgestuurd. Zoals ik al zei kende ik het merk niet. En heel eerlijk zou ik het in de winkel ook niet zo snel hebben uitgezocht. De verpakking en de flacon zijn eenvoudig en zeker niet schreeuwend.

Ondanks zijn eenvoud vind ik de flacon wel heel erg mooi. Er straalt rust, elegantie en kracht van uit. Het zou geweldig zijn als de geur dezelfde eigenschappen zou hebben. Dat zijn namelijk de geuren waar ik persoonlijk erg van houd.

Ambassador for men van Gisada review

Na het openen van de verpakking en de eerste beoordeling van de flacon wordt het tijd om de geur eens goed onder de loep te nemen. Bam! Dit is wel een geur die er gelijk staat. Pas op mannen, van dit eau de parfum heb je maar weinig nodig. Hij is zeer krachtig en intens.

Maar zoals de flacon deed vermoeden is dit een geur die ik erg kan waarderen. Hij opent fris en krijgt gelijk body door een kruidige ondertoon. Daarna ontwikkeld de geur zich nog sterker en krachtiger met tonen van hout en peper.

Wanneer je een paar minuten verder bent en de geur zich settelt, dan komt zijn elegantie naar voren. Warm, zoet, bloemig en oriëntaals, ja dit is echt helemaal mijn geur. Ik ben een fan geworden.

Geurtonen van de Ambassador

Een bijzonder parfum die je echt de tijd moet geven om zich goed te ontwikkelen.

  • Topnoten: citrus en kruidig: bergamot en citroen zorgen voor de frisse opening samen met de kracht van koriander en dragon.
  • Basisnoten: bloemig en pittig: elegantie van bloemengeuren als lavendel en jasmijn. De pittigheid komt van kruidnagel en peper.
  • Hartnoten: diep, warm en oriëntaals: het hart van het parfum is heel bijzonder en geeft zijn kwaliteit aan. Amber en patchoeli zorgen voor de diepte en rijke geur. Sandelwood en musk geven de geur zijn houtige karakter.

De combinatie van bijzondere ingrediënten maken de parfum tot unieke geur voor mannen. Om het parfum nog meer kwaliteit te geven is er gekozen voor een Eau de Parfum. Dit maakt de geur krachtiger waardoor je minder nodig hebt en hij langer aanwezig blijft. Het parfum is verkrijgbaar bij Douglas.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer