MuziekMuziek

Je fietsprestaties naar een hoger level tillen? Doe een online bikefitting!

online bikefitting

Hoe beter je houding op je fiets is, hoe efficiënter je zult zijn. Fietsen met een goede fietshouding is dé manier om comfort voor lange afstanden te garanderen en tegelijkertijd de kans op onnodige blessures te verkleinen. Een goede fietshouding stelt je ook in staat om meer spiergroepen te laten werken voor meer kracht en een beter evenwicht, waardoor het gemakkelijker wordt om je fiets te besturen en te controleren. Met een online bikefitting van Best Bike Advice krijg je inzicht in de juiste afstellingen voor je fiets zodat je de juiste houding bereikt. 

Waarom is een goede afstelling van je fiets belangrijk?

Een goede afstelling van je fiets betekent een houding waarmee je zo lang en zo hard kunt fietsen, én je de hele tijd comfortabel blijft. Een goede pasvorm kan ook helpen overbelasting blessures te voorkomen die het gevolg zijn van een onjuiste houding. De juiste houding verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, rijstijl en fysieke kenmerken zoals flexibiliteit. Enkele aspecten naast je houding die je fietsprestaties kunnen verbeteren zijn: krachttraining, flexibiliteits- en mobiliteitsoefeningen. 

Waarom moet je een bikefitting doen?

Fietsen moet comfortabel zijn, dus als dat niet het geval is, is een bikefitting een goed idee. Pijn, gevoelloosheid of tintelingen – vooral in de handen, voeten of billen – zijn tekenen dat je iets aan je fiets moet aanpassen. De oplossing kan eenvoudig zijn, een online bikefitting is in de meeste gevallen net zo effectief als een echte bikefitting, maar kan qua kosten een hoop schelen. 

Wat kost een online bikefitting?

Een online bikefitting van Best Bike Advice kost €19,95,-. Het is mogelijk om de bikefitting eerst gratis te verkennen. Beantwoord een paar gemakkelijke vragen en ontvang een advies met de fietsafstellingen die voor jouw optimaal zijn. 

Start nu je professionele online bikefitting, bezoek www.bestbikeadvice.nl

online bikefitting
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer