MuziekMuziek

Kapsels mannen winter 2023/2024

kappels mannen winter 2023

Kapsels mannen winter 2023/2024. De zomer is nu echt voorbij! De dagen met regen, hagel en veel wind zijn inmiddels normaler geworden dan de dagen met zon.

Super jammer en ik kan niet wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen en de temperaturen weer boven de 25 graden komen. Het wordt daarom eens tijd om vooruit te blikken naar de modetrends voor mannenkapsels deze herfst en winter.

welke kapsels voor mannen gaan we zien winter 2023/2024

De afgelopen jaren zijn de kapsels voor mannen een beetje saai geweest. De meeste kapsel werden natuurlijk gedragen. Gewoon naar voren en zonder producten, lekker makkelijk was het ding. Dit is langzaamaan wel weer wat aan het veranderen.

De kapsels worden weer iets meer uitgesproken en excentrieker. Matjes, meer krullen en kortere zijkanten. Er moet weer meer lef voor nodig zijn om de trends te rocken!

Ook de producten worden weer voorzichtig uit de kast te trokken en ook weer in het haar gesmeerd. Een goede Styling Paste voor mannen mag zeker niet ontbreken.

Mullet het kapsel voor mannen

De mullet blijf nog wel even zichtbaar in het straatbeeld. Dit kapsel voor mannen is inmiddels meer mainstream. De langere achterkant hoeft natuurlijk niet helemaal in een volle mat gedragen te worden. De kortere zijkanten zijn wel key voor deze look.

Bij de mullet mannenkapsel kan je de bovenkant dragen zoals je wilt. Je kan kiezen voor korter en meer naar voren gedragen of je kan de bovenkant juist langer en losser dragen.

Taperd fade voor mannen

De taperd fade is het kaspel voor de winter 2023/2024. Dit kapsel laat wel zien dat we weer meer toe zijn aan de weer wat strakkere kapsels. De zijkanten worden bij de taperd fade flink kort opgeschoren. Ook de achterkant / nekpartij wordt kort opgeschoren.

Hoe hoog je dit laat opscheren is aan jezelf. Hier zie ik veel verschillende variaties in. Van een echte low taperd fade met langere bovenkant tot hoge kort opgeschoren zijkanten met krullen bovenop gedragen.

Krullen en slag passen heel goed in de winter

De meeste mannen zijn helaas niet allemaal gezegend met een mooie bos met krullen. Maar mocht je nu wel een dikke slag of mooie krullen hebben, omarm deze dan!!

Ik zie te vaak bij mannen de krullen helemaal “weg gegeld” of gestyld worden. Zo zonde! Zorg voor een goed kapsel en een goede herenkapper die jouw krullen kan laten shinen. Zo kan je voortaan met trots je krullen dragen.

Producten voor in je mannenkapsel

Veel kapsels vragen toch om wel iets van verzorging of versteviging. Toch vragen veel mannen juist om een natuurlijkere look. Welke producten zijn geschikt voor een natuurlijke look?

  • Stylingpoeder, een product wat je meer en meer ziet. Heel voorzichtig en vooral niet te veel gebruiken maar dit is een perfecte basis voor een natuurlijke look.
  • Paste, blijft in mijn ogen het product voor mannen. Makkelijk in te brengen, geeft wat stevigheid, geeft een matte / natuurlijke look en is makkelijk uit te wassen.
  • Gel, voor veel mannen is dit product en beetje afgeschreven. Toch kan je hier heel veel aan hebben als je het goed gebruikt. Het liefst in droog haar en gebruik niet te veel!

Klaar voor de winter. Met deze tips kan jij wel weer goed en hip de winter door. Vergeet vooral niet je kapper/barbier als vraagbaak te gebruiken wanneer je kapsels niet lekker lukken of je producten niet het resultaat bieden wat je zou willen.

Kapsels mannen winter 2023/2024

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer