MuziekMuziek

Review: Nivea Men Vochtinbrengende crème!

De vochtinbrengende crème van Nivea Men heb ik nu al lange tijd in mijn bezit om te mogen testen. Deze Nivea is geen hele dure creme en is gewoon te koop in een drogisterij, is hij dan wel goed?? Ik wil graag vertellen dat ik erg blij verrast ben door deze crème!! In mijn ogen hoeft een goed product niet altijd duur te zijn.

Deze crème doet precies wat hij moet doen, hij maakt mijn huid zacht en je voelt dat hij de huid hydrateert. Wat ik zelf erg prettig vindt is dat crème een neutrale geur heeft, dit zorgt ervoor dat hij een parfum niet qua geur zal veranderen. Wat ik verder erg prettig vind aan deze crème is dat hij erg snel intrekt. Deze Nivea Men vochtinbrengende crème heeft ook als groot voordeel dat hij niet vet aanvoelt op de huid.

Kortom ik ben erg te spreken over deze crème. Wil je niet te veel geld uitgeven aan een dagcreme, dan is deze crème van Nivea Men een heel goede keus.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer