MuziekMuziek

BB CREME VOOR MANNEN?????

In vrouwen make- up land is het een mega rage, de BB creme (tegenwoordig hebben ze daar zelfs al een CC creme….. ja ja) Maar wat is nu een BB creme en waarom zou ik dat als man willen gaan gebruiken?

BB crème voor mannen

BB creme staat voor Blemish Balm. Een balsem die vlekken en oneffenheden wegwerkt maar een BB creme doet veel meer dan dat. De meeste BB creme’s hebben een anti-aging formule, een UV filter en ze hydrateren de huid. Waar komt de BB creme vandaan? Oorspronkelijk komt de BB creme uit Duitsland. Daar werd het in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten die een laser behandeling hadden ondergaan. De crème herstelde de huid en zorgde ervoor dat de roodheid verdween.

Nadat de Koreanen de BB crème ontdekten, ontstond daar een ware hype. Een aantal merken produceerde vanaf dat moment hun eigen BB creme voor de particuliere sector. Inmiddels is de BB creme één van de meeste verkochte beauty producten over de gehele wereld.

Welke BB crème

Welke BB creme moet ik gebruiken? De camouflerende werking komt doordat er een tintje aan de BB creme is toegevoegd. Daardoor kan je niet iedere willekeurige BB creme gebruiken. Je hebt crème’s voor een lichte huid/medium huid/donkere huid. Het is dus heel belangrijk dat je de juiste teint zoekt voor jouw huid. Waar je ook op moet letten is dat de BB creme past bij jouw huidtype. Ook daar zit veel verschil in. Je hebt BB crême’s voor een droge huid/vette huid/normale huid. Het beste is om je te laten adviseren bij een parfumerie, drogisterij of apotheek.

Maar wat is dan de reden dat wij mannen vaker naar een BB creme grijpen ipv van de vertrouwde dag creme?

De reden dat wij mannen steeds vaker ook een BB creme gaan gebruiken is hetzelfde als waarom de vrouwen hem gebruiken. Het is echt een alles in 1 product. Dus met 1 handeling zijn we klaar. Smeren en gaan met die banaan. Je huid ziet er gezond uit, wordt gehydrateerd en beschermt ook nog eens tegen de zon.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer