MuziekMuziek

Hippe kapsels voor jonge jongens: kapsel trends voor boys 2020

Hippe kapsels voor jonge jongens. Voor jongens is het kiezen van een tof kapsels soms erg lastig. Dit komt door meerdere dingen. De mening van jonge jongens kan soms wat verschillen met wat de ouders graag zouden willen. Ook de mening van vriendjes en vriendinnetjes maken het soms heel lastig om uit te komen voor je eigen mening op jonge leeftijd.

Het haar van jonge jongens is ook nog niet “daar waar het wezen moet”. Een dikke bos haar komt in de meeste gevallen pas in de puberteit. Ook de stevigheid van het haar is vaak nog niet optimaal. Hormonen hebben niet alleen veel invloed op het gedrag maar ook op het haar van de pubers. De veranderingen kunnen dan ook echt heel groot zijn. Zo kunnen krullen verdwijnen en kan een slap bosje haar veranderen in een dikke bos wilde krullen. Een goed in model geknipt kapsel op deze leeftijd is dus erg belangrijk. Maar ook het gebruik van de juiste producten kan veel doen.

Daarom geef ik je graag wat tips en inspiratie voor hippe kapsels voor jonge jongens en pubers.

Tips voor een goed kapsel

Doordat het haar vaak nog wat dun en fijn is, is het haar in model houden een hele uitdaging. Veel ouders zullen het wel herkennen. De jongens gaan leuke en goed gestyled naar school. Eenmaal terug herken je hier niets meer van terug. Het lijkt wel alsof de gel (of ander product) gewoon uit het haar verdwijnt. Eigenlijk is dat ook zo! Een stylingsproduct heeft enorm veel moeite om in het stijle, dunne en gesloten haar te hechten. Er zijn heel weinig producten die dit goed aankunnen. Wanneer je een betere en sterke gel bij de kapper/barbershop koopt, heb je de meeste kans op een hip kapsels voor jonge jongens die wél de hele dag blijft zitten.

Kapsels voor jonge jongens 2020 inspiratie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer